![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() aslında isterdim ki... diye başlayıp sayfalarca devam eden pek çok şey yazılabilir ama hiç biri bir saniyelik anlatamaya kafi gelmez duygularımı. zaten ben anlatmayıda beceremem oldum olası... ben sussam şiir konuşşa? seni kırdığım yerden benide kırdılar... İnsan olan yerlerim çok ağrıyor, Olsun, yine de sen üzülme, bu sıra benim, Yerine bırak ben incineyim. bu yazımsa seni incitmesin Kötü günümde yanımda olmadığında iyi günümde yanımda kalamayacak kadar uzak olduğunda Canın sıkıldığını benimle paylaşmadığında, kırılacak yada tedirgin olacak olursam bile düşüncelerini açıkca söylemediğini anladığım zaman vazgectim. Gözlerimin içine bakmadığını yüreğimi anlamadığını eylemde olmasada içinde hep bi aldatmacayla baş başa kaldığını böyle böyle beni bir yalana inandırdığını oyaladığını anladığım zaman vazgeçtim... Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana anlattıkların sustuklarından daha çok olduğunu hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettğimde senden vazgeçtim Hiç bi gece benimle uyumak istemedin Her sabah benimle uyanmak istemedin Sesimi her duyduğunda isteyerek yada istemeyerek sıkıldığını anlamak yıksada sabrettim ne büyük hata... Geleceğimiz hiç bir yere gitmediğini büyük planların sadece laftan ibaret olduğunu ve böyle peynir gemisinden öteye gitmiyeceğini anladığım zaman senden vazgeçtim... Düşüncelerime ve değerlerime değer vermedin söylediklerimi dinliyormuş gibi yapıp dikkat etmedin hissettiklerimin hiç bir önemi olmadığını anladığım an vazgeçtim... Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi verebilecekken vermediğin için bir damla umut beklerken okyanuslarıı saçacak güç varken sebepsizce umursamaz duruşun hırpaladı beni Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşündüğün için mi vardım ben Ne yapmaya çalıştın da aldın dünyana beni Neden hayatına dahil ettin peki beni hiçe saydığın için vazgeçtim... Tablolarımda artık kendimi mutlu çizemiyorum tek bir mutlu cümle edemiyorum artık hayal kuramamıyorum seninle rüyalarım kabus yanında heyecanlanmadığım ellerini tutarken sıcaklığını duyamadığım için gittikçe içine batan bir bataklıkda hissetmeme neden olduğun için ve bunlara neden tek sen olduğun için vazgeçtim Yani bencilsin BEN SADECE SEN MUTLU OL YADA SADECE BENİ MUTLU ET İSTEMEDİM BİRLİKDE MUTLU OLMAYI BAŞARAMADIĞIMIZ için vazgeçtim... bunların sadece bir kaç tanesi senden vazgeçmem için yeterli değildi çünki sana duyduğum sevgim çok yüceydi Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktandırr vazgeçtiğini anlıyorum bu yüzden bende senden bu gün itibari ile vazgeçtim... Vaz geçtim seni sevmekten. Vaz geçtim en kötü gününde bile yanında olmaktan sevgini mübarek saymaktan Vazgeçtim sen bir rüzgarsın ben senden geçtim... Ayrılığın ardınsan kalan son sözler.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|