|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
04-04-2009, 01:46 | #1 |
Aşk şeytanı seçti
Mavisi kaçkın mürekkeple yazıyorum bunları.... Yer yer beyaza çalarsa aldanma. Akşam dört ayak üstü şehirde Şehir ki yer yer demir parmaklı denize Yamaçları yasak buraların mavileri tutsak Kayan kayana yıldızlar Dilekleri ağır bu aşıkların Hangi aşk bitmiş kırmızıda Bir sevdayı daha kanatır ihanet Bir aşığı daha kandırır bu şarkılar Kırışmış şiirler birikir gece kadar berbat Vapur dolusu heyecanlar çekilir üzerimden Tenimde dolu dolu yaz terimde damla damla yar Yakılmış resimler düşer kırılganlığım avuçlarında İçimde hep sana tutsak bir şeyler Tüm renkler aşka bulanık tüm aşklar adınla yazılı Sesi yitik baharsın oysa bundandır temmuzun sancısı Mevsim sana dillenmişken Kaç güneşten seni dilendim Düşlerim çağla çiçeği uykularım nasır Yüreğimi serçelere bıraktım Sesimi nankör kedilere Boşuna değil yastığımdaki tırnaklarım Duvarlardan sarıyı çaldı yüzüm Eylül demlenir gülüşlerim Kıvrılır dudağım dolanır şehir penceremde Sınırlarını çeker göz yaşlarım Kibrit çakımında dikilir yalnızlığın bayrağı Sürgün sevdaların durağı bu şehir. Ölü aşıklar üzerinde Sana ibadetteyim Aşk şeytanı seçti |
|
|
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|