|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-02-2009, 02:07 | #1 |
İki Kelâm Aşk ..
'... her gece yeni bir savaş başlar acı ses olur, ses deli yağmur ...' A.Telli |
|
|
|
02-02-2009, 02:08 | #2 |
''... Sesini duymak vardı şimdi, sesinden bayramlara coşmak, bir “canım” deyişinle sana can olmak vardı...'' |
|
02-02-2009, 02:08 | #3 |
... Rüya bütün çektiğimiz. Rüya kahrım, Rüya zindan Nasılda yılları buldu Bir mısra boyu maceram... Bilmezler nasıl aradık birbirimizi, Bilmezler nasıl sevdik... İki yitik hasret, İki parça can... Ahmet Arif |
|
02-02-2009, 02:08 | #4 |
"Bir sigara tüttüreceksin ihtimal Ufku seyredeceksin saatlerce Bir rüzgar kopçalayacak yüzünü Sonra hayalim gelecek karşına Bir Şiirimi mırıldanacaksın Hıçkıracaksın..! " Necip Fazıl |
|
02-02-2009, 02:08 | #5 |
Hayatın hızıyla yaşadık o aşkı. Herşey bir anda başladı, Yaşandı. Ve bitti... Yan yana gidip de bir süre, Ayrı yönlerde uzaklaşan, İki tren gibi... Ataol Behramoğlu |
|
02-02-2009, 02:09 | #6 |
Aşk uzak yolları aşmak Dağları geçerken bulutlarla boğuşmak Sevdiğine varırken sevmediğinle uğraşmak Aşk büyük olduğu gibi büyük davranmak Aşk sevdiğinin yanındayken kavuşamamak Bir gece vakti sahilde sabahlamak Dolunayı seyrederken onunla mutlu olmak Aşk fedakarlıktır aşk Aşk kıskananları çatlatmak Kendin kırılsandan sevdiğini kırmamak Gözlerinin içine dalmak kaybolmak Aşk kimi zaman tek kişiliktir aşk Aşk güneşin altında onun için yanmak Kavrulsanda umursamamak Zamansız öğrendiklerini sinene atmak Aşk bir ufacık tebessümdür aşk Aşk uykusuz kalmak Uykusuzken çalışmak Evinde düşlere dalarken Bir fincan kahvenin hatrıdır aşk Uzak yollar, uykusuz zamanlar Sahildeki anlar, her an gözlerden damlar Aşk seninle yaşandıkça aşk.. Vedat Okkar |
|
02-02-2009, 02:10 | #7 |
Ben seni düşünüyorum seni Hani tıpkı o ilk günlerdeki gibi Kalbim diyorum kalbim Daha dün tezgâhtan çıkmış bir su sayacı gibi Aşkı anılar besliyor düşler kadar Bu yüzden diyorum ki aşk eskidikçe aşktır Sevgi eskidikçe sevgi. Cemal SÜREYA |
|
02-02-2009, 02:10 | #8 |
Sağda, solda izlerin var. Zor oluyor bazen uyanmak. 'Zaman en iyi ilaç' derdi babam. Toparlanmaya çalışıyorum. Kendime yeni uğraşlar buldum; şiir, resim, tiyatro, sinema. Seni yazıp, seni boyuyorum. Seni oynayıp, seninle uyuyorum. Erhan Güleryüz |
|
02-02-2009, 02:10 | #9 |
Ihlamur Bardağını... Ihlamur bardağını yana itince Başını kaldırınca ıslak saç kokusundan Olgun bir kayısının içeriğidir sende Senin gözlerin. Dün akşam yere serili gölgen Bu akşamki gölgenle üstüste Cebinde bir avuç ayçiçeği Geri donmuş dünden nasıl döndüyse. Mutluluğun sana verdiği tatili yaşıyor Bir açılıp bir kapanıyor kirpiklerin Bilmem alınır mısın söylersem Unutulmuş bir çirkinlikten başlıyor güzelliğin. Edip Cansever |
|
02-02-2009, 02:10 | #10 |
Çünkü bilirsin hiçbir yara hiçbir zaman tam olarak iyileşmez! |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|