![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() ![]() …işte gidiyorum bir şey demeden arkamı dönmeden,şikayet etmeden.. hiç bir şey almadan bir şey vermeden yol ayrılmış görmeden gidiyorum… birden bu şarkı takıldı dilime… gidişler..kimi zaman başlamadan bitişler… sanırım aynı noktada kendimi buldum bu sefer.. kalkmak istemediğim bir rüyayla boğuşuyorum her gece… uzansam tutacağım sanki ellerini… ama her seferinde gidiyorsun benden… inadına uyuyorum..inadına arıyorum ellerini her gece.. ama yine güneş doğuyor ve ben yine uyanıyorum..doğan güne bir kez daha isyan ediyorum. Şimdi hangi psikolojideyim onu bile bilmiyorum… doğan günü sorumlu tutuyorum bu ayrılıktan..Bide bitmek bilmeyen yolları…sınırlarını çizemediğimiz hayallerimiz var bide tabii…Her şey engelliyor sana bir adım daha yaklaşmamı..belki bir gün diye başlayan cümlelerimizi engelliyor.. Bana hayallerinin peşinden git diyorsun..Hayallerim bir gün beni sana getirirse…O zaman hoş geldin der misin?Acar mısın bana kapıları..belki bir gün diye başlayan cümlelerimize nokta koymak için fırsat verir misin ikimize?? Ben seni rüyalarımla de ğil seninle yaşamak istiyorum.. Bu noktada kurduğum cümle yine belki bir gün oluyor… Ama biliyorum o bir gün gelecek..burada olmasa o ağacın altında sımsıkı tutacağım ellerini ..öyle bir tutacağım ki gitmeye senin bile gücün yetmeyecek.. Şimdi uzağım sana...o çok sevdiğin yollar girdi aramıza…inadına yolları bende çok seviyorum… Çünkü bizi ayıran yollar getirecek seni bana BİLİYORUM!! ALINTI |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|