|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
03-05-2009, 01:34 | #1 |
Gün kurusu yüreğim
Uzak gelecekleri beklerim Sabaha yüz tutmuş gecenin yarısında Bir ağrı belirir aniden Göğsümün arasında… ince bir sızı Maziyi düşünüp hayıflansam da Gün kurusu yüreğim, Gözlerimde perde, sadece resmin. Hiç sevmedim zamanı sayan saatleri, Sarkacında sallanırken sabrım. Bir bekçi düdüğü gibi ritimsiz hayallerim Mecalsiz bedenim, Gün kurusu yüreğim… Ezelden küskünüm geceye Yatamam, uyuyamam koynunda Sanma ki yalnızım, ellerim duada Acı da olsa yürümek ayrı yollarda Dizlerim fersiz, ruhum susuz, Gün kurusu yüreğim.. Hüzün çöküyor artık, gelmesin istedim Çocukluğumda kaldı hatıraları Bayramları kara gün eyledim Sinema ekranı gibi mutlu yüzleri izlerken, Bir an, bir saniye.. hep ümit ekledim Artık yeter!..sabah olsun tek dileğim Gönlüm umutsuz Gün kurusu yüreğim Baharı çoktan yaşadım ben. Hayat sanki dört mevsim Bilir misin yalnızlığı kar çiçeğim? Artık delinmiş dibi, vebal taşıyan küfemin Ahım sende kalmış, yokmuş bende emanetin Hesap senin hesabın, ateş ise cehennemin |
|
|
|
03-05-2009, 19:05 | #2 |
Harika siirler de ama su kullandigin resimlere bayiliyorum Tskler Gölge adam
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|