|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
03-01-2009, 15:23 | #1 |
Acı Veren Gözlerin
Karanlik odamdaki huzur parçalaniyor kalp atislarimla Her soluk alisim bana seni hatirlatirken Her soluk verisim gönderir beni acinin koynuna. Ne kadar huzurluydum oysa sen yokken Simdiyse mücadele ediyorum içime soktugun hastalikla Yatagimda boguluyorum gözyaslarimla. Korkularim, en sonunda beni yere yikiyor bu gece Sesini duyuyorum her saniyemde Gözlerini görüyorum gözlerimi kapattigimda Ellerin ise bogazima sariliyor düslerimde. Bugünün gelecegini bilmeme ragmen Seni benden almamasi için yalvariyordum Tanri'ya. Neden girdin ki hayatima? Tastan daha soguktu kalbim Hiçlikten daha bostu gözlerim. Yikilmamaliydi karanligimin kralligi Girmemeliydi virüslerin kanima Unutmustum oysa bütün duygulari Ne sevgi vardi, ne de onun acisi. Simdiyse yikintilarin arasindan bana bakiyorsun Ölmenin vakti geldi diyorsun. Biliyorum korktugum gün, bu gün Odamin içine sesi doluyor ölümün. Hiçkiriklarim karisiyor güzelligine Seni aniyorum simdi son bir kez daha Birazdan öleceksin benim içimde Ölümün sesi kutsayacak son bir kez daha Gözlerimi kapatip ölüm ayinimi baslattigimda Içime soktugun her seyi kusacagim yatagima. Ama gözyaslarim sel oldu durmuyor Içimi ise cehennemin atesleri yakiyor. Hiçbir ayin bu kadar aci vermemisti oysa Göz kapaklarim kapanmamak için yalvariyorlar ruhuma Sabah göz kapaklarim tekrar açildiginda Her sey bitmis, bedenim sevgiden arinmis olacak oysa. Içimdeki karanlik ruh, agit yakiyor simdi arkandan Gözyaslarim eslik ediyorlar karanliga. Neden girdin ki hayatima? Neden aci verdin bana? Neden aci çektigimi bilmek bile aci veriyor bana Olamaz, ben cidden sevmisim galiba. ......... Sevgi sadece aci verir sevemem ben Korkularim buna izin vermez. Sevgi nedir bilemem ben Kalbim içindeki seytani göremez. Ama yarin mezarimdan kalktigimda Her sey yine eskisi gibi olacak. Hiç bir sey artik bana aci veremeyecek Ne sevgin ne de beni ölüme terkedisin. Içimdeki surlari tekrar insa etti gidisin Simdi sadece ben varim. Bütün sevgileri öldüren korkularim Senin gözlerini de silecekti en sonunda Görmeyecegim artik onlari, gözlerim kapandiginda. Hiçbir sevginin izi yok artik içimde Aile sevgimi bile kurban ettim ayinde Tipki senin sevgine yaptigim gibi. Sevgi mi, degil mi, onu da bilmiyorum ama Ölmesi gerektigini biliyorum Çünkü isigini sokuyordu karanlik ruhuma. Senden bana kalan her seyi silecegim Içime sevgiyle beraber soktugun korkulari özellikle Belki de bu yüzden öldürdüm seni Bana verdigin korkular yüzünden. Artik hepiniz uzaksiniz benden Hem sen, hem sevgin hem de korkularin Sadece son izleriniz kaldi içimde. Tirnaklarinla kalbime kazidigin harfleri silmek çok zor biliyorum Simdiyse bütün yakarislarim degisti Artik seni görmemek için yalvariyorum. Dudaklarindan dökülenleri duymayacagim bu günden sonra Senin için zincir vuracagim hayallerimin kapisina Artik ne eline uzanacak ellerim Ne de dudaklarim dudaklarina Bütün hayalleri gömecegim mezarlarina. ........ Tek bir seyi öldürmeyi beceremedim ayinimde Bana en çok aciyi veren o gözlerini Ama onlari da oyacagim yerinden, bana inan Sonra küllerini savuracagim göklere O bir çift göz için son bir damla gözyasi dökecegim |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|