|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
12-07-2007, 04:58 | #1 |
padişahlar msn kullanırsa..
-Harem kişisine titreşim gönderdiniz.
Harem: buyrun padişahım? Padişah: slm nbr? Harem: iyi padişahım Harem: u? Padişah: bende iyim Padişah: cariyelerimin keyfi nasıl? Harem: keyifteler hamdolsun Padişah: bir iki tane gönderir misin baş cariyem Harem: tabi padişahım *Durumunuz meşgul olarak ayarlandı.* -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Haremdeki her cariyeye Venedik ten getirtilen laptopların dağıtılmasıyla vuku bulabilecek hadise: -Padişah efendimiz konuşmaya katıldı. Padişah: son gelenler kimler web kameralarını açsınlar bakıyım Sofia: biz de sizi görebilecek miyiz haşmetbabları yoksa açmam kamerayı Padişah: ne haddine bre melun bu ne cüret -Cellat konuşmaya katıldı. -Sofia konuşmadan ayrıldı. -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Padişah: lan vezir bak yeni fotoğraf gönderiyom kabul et Vezir: padişahım ayıp oluyor ama göndermeyin artık böyle cariye fotoları Padişah: konuşma lan tırt, kameranı açsana lan Vezir: ... -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Padişah: slm kanka naber vezir : iyidir be hacı nolsun Padişah: yeni cariyeler gelmiş gördün mü taş taş Vezir : hehe Padişah: beni çağırıyolar hareme kib bye öptüm Vezir : beline kuvvet kanka -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Padişah: slm nbr tanışalım mı? Maria: kimsin? Padişah: padişah Maria çevrimdışı görünüyor... Padişah (ileti: hareme gittim *hemen dönecek*) -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Vezir: devletlum sırplar elçimizin kafasını kesmişler, forward ettiler napalım? Padişah: neymiş o bi gönder bakalım *kafa_kesme.jpg gönderildi* Padişah: feyk **** bu! Vezir: ney haşmetlum? Padişah: feyk **** feyk sahte yani bir daha beni böyle şey için meşgul etme Vezir: hmm ok -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -Aşçıbaşı konuşmaya katıldı Padişah: aşçıbaşı akşama hünkâr beğendi yap da beğeneyim Vezir: hehe ilahi padişahım. Aşçıbaşı: haha emredersünüz devletlum Padişah: zorla gülmeyin lan hadi ben kaçtım haa bu arada vezir yonjada yorum yaz lan bana -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -Constantin konuşmaya katıldı Constantin: yüce padişah sarayda benim cep telefonu kalmış ben burdan çaldırıyorum sen bi bakıver bakalım mesaj neyin gelmiş mi? Padişah: bre dürzü sen kimsin ki bana emir veriyorsun cons: şeyyy şu jestimi kabul ederseniz bi dostluk simgesi olarak.. *arka plan paylaşılıyor* *istanbulsince1453.bmp gönderildi* Padişah: 3310 muydu senin telefon? -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- Padişah: ulaa vezir nası açılıyo bu? Vezir: verin mail adresinizi ve sifrenizi açıyıp efendim. Padişah: al bakalım. Vezir: (içinden) haha yedi keriz :gul: : |
|
|
|
12-07-2007, 09:22 | #2 |
Gayet gusel....... özellikle ;
Vezir: devletlum sırplar elçimizin kafasını kesmişler, forward ettiler napalım? Padişah: neymiş o bi gönder bakalım *kafa_kesme.jpg gönderildi* Padişah: feyk **** bu! Vezir: ney haşmetlum? Padişah: feyk **** feyk sahte yani bir daha beni böyle şey için meşgul etme Vezir: hmm ok süper ellerine sağlık |
|
12-07-2007, 11:11 | #3 |
işte osmanlı böyle çöktüü işleri güçleri cariye bunların yaw
|
|
12-07-2007, 18:04 | #4 |
ya bunları okurkende koptum :
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|