![]() |
|
Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() "Ayrılık Sevdi Bizi ![]() Çekil Git Desemde Gitme Sevdiğim En Güzel Derdim Sensin ![]() Bende Bit Desemde Bitme" "Sana Git Dediğim Yalan Yokluğun Bende Kalan Son Sözüm Budur Sakın Sakın Gitme" "Ayrılık Sevdi Bizi ![]() Çekil Git Desemde Gitme Sevdiğim En Güzel Derdim Sensin ![]() Bende Bit Desemde Bitme" Çekil Git Artık Düşlerimden ![]() Bıkıp Usanmadın mı Benden Artık ? Gözlerimden ![]() ![]() ![]() ...Ve Varolan Her Şeyimden ![]() Dokunma ![]() ![]() Konuşma ![]() ![]() Mehtabı Bırak ![]() ![]() Çekil Git ![]() Kanıyorum Zaten ![]() ![]() Sebebin Olurum ![]() ![]() Çekil Git Yolumdan ![]() ![]() ...Ve Git Artık ![]() Konuşma ![]() ![]() Ben Soluğunu Kesmeden ![]() Sus Demeden ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() Yıkıl Git Artık Hayallerimden ![]() Kumdan Evlerin ![]() ![]() Taşlarımdan ![]() ![]() ![]() ...Ve Yaşayan ![]() ![]() Uzanma ![]() ![]() Söylenme ![]() ![]() Ne Öznesini ![]() Çekil Git ![]() ![]() Yaralıyım Zaten ![]() ![]() Derdin Olurum ![]() ![]() Çekil Git ![]() ![]() ![]() ...Ve Git Artık ![]() ![]() Kal Yerinde Öylece ![]() ![]() Mevsimler Solsun Senelerce ![]() Mümkünse Çıkmasın ![]() ![]() Öldü de ![]() Ya da Bir Sonbahardı ![]() ![]() Düşen Her Bir Yaprakta ![]() ![]() De ki ![]() ![]() Kopan Candı ![]() ![]() ![]() Yaşamaz de ![]() ![]() ![]() Kardı Yağdı ![]() ![]() Sonra Toprağa Karıştı ![]() ![]() Ne Bileyim İşte ![]() ...Ve Çekil Git Artık ![]() ![]() Alın Yazısı Gibi Görme ![]() Değilim Birşeyin ![]() ![]() Çekil Git Artık ![]() ![]() Yaşamaz de ![]() ![]() ![]() Kardı Yağdı ![]() ![]() Sonra Toprağa Karıştı ![]() Ne Bileyim İşte ![]() Ne Dersen de... MURAT İNCE |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|