![]() |
![]() |
#1 |
![]() Daima burçların iyi veya kötü yönlerini okuyoruz ![]() ![]() ![]() Koç Burcu: Koç'a göre yaşam: "Eğer bana bu dünyaya neden geldiğimi soracak olursanız ![]() ![]() ![]() Boğa Burcu: Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan ![]() ![]() İkizler Burcu: İkizler düşünüyor; " Her geçen gün beni daha mutlu ve daha bilge yapıyor ama acaba hangisi gerekli?" Yengeç Burcu: Yengeç dolunayda felsefe yapıyor; "Eşitlik iddiaları arttıkça insanlık aşağılara düşüyor; ne saçma; ben sizlerle eşit miyim? " Aslan Burcu: Aslan ormanda dolaşıyor; "Krallar yıldızlar gibidir ![]() ![]() ![]() Başak Burcu: Başak kuruntu yapıyor; " Bir arkeolog bir kadın için ideal bir kocadır; çünkü yıllar geç tikçe kadını ile daha çok ilgilenip ![]() ![]() ![]() Terazi Burcu: Terazi talk-Show'da; "Risk ![]() ![]() ![]() ![]() Akrep Burcu: Akrep aynaya bakıyor; " Herkes kendini bilge sanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Yay Burcu: Yay üzülüyor; "İnsanlar o kadar karmaşık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlak Burcu: Oğlakça; " Bu gezegende bir tek insanın yaşamın tüm anlamını biliyor olması mümkündür ama siz onu tanımıyorsunuz ki ![]() Kova Burcu: Kova tek kaşı yukarda sizi süzüyor;"Şimdi şu raporları bir an bırakın; evrenin tek ve sonsuz bir tapınak olduğunu ama bir çocuk tarafından yönetildiğini hiç düşündünüz mü?" Balık Burcu: Balık çok mutlu; "Bu ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|