|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-22-2009, 00:53 | #1 |
kahırlı gözler
Bak elim kolun bağlanıyor Yine aynı çıkmaza giriyorsun sen Zor geliyor onsuz yarınların Ama o adam, senin gibi düşünmüyor Aşk bir gerçek roman Yaşanır zaman zaman Yazılır mısra mısra anılara hatıralara Onunkisi yalan dolan Ağlıyor gibi duruyor ama O çoktan geçen bahar Sen ise yarının güneşi Kalırt at kahırlı gözlerinden onu İhtimal verme kendine Kolay olmasa bile onarması kalbinde Kaldır at kahırlı gözlerinden onu İhtimal verme kendine Kolay olmasa bile onarması kalbinde |
|
|
|
02-22-2009, 00:54 | #2 |
Açardın Yalnızlığımda Mavi ve yeşil Açardın Tavşan kanı kınalı berrak Yenerdim acıları, kahpelikleri Gitmek Gözlerinde gitmek sürgüne Yatmak Gözlerinde yatmak zindanı Gözlerin hani? To be or not to be değil Cogito ergo sum hiç değil Asıl iş, anlamak kaçınılmazı Durdurulmaz çığı Sonsuz akımı İçmek Gözlerinde içmek ayışığını Varmak Gözlerinde varmak can tılsımına Gözlerin hani? Canımın gizlisinde bir can idin ki Kan değil sevdamız akardı geceye Sıktıkça cellad Kemendi Duymak Gözlerinde duymak üç ağaçları Susmak Gözlerinde susmak Ustura gibi Gözlerin hani? Ahmet Arif |
|
02-22-2009, 00:54 | #3 |
aşkın farklı bir yerindeyim ben gözümde yoksun, cisimsizsin dön desen bile çağıramam seni aklımda hanidir, isimsizsin hatırlamıyorum ki ne yüzünü ne beni sevindiren o sesini sıcacık yatağımı kar bastı ama istemiyorum ılık nefesini. ben kendi kendime de büyürüm tamam, belki biraz üşürüm olsun önemli değil yaşar gibi yaparım öldüğümü de görürüm. içim kırık dökük ama kalbim hala mağrur adım gibi eminim ki sen ona da yalan söylüyorsundur aşk sonradan öğrenilmiyor yürekte varsa vardır seven belli eder kendini başı dik, ayakta durur. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|