Yalancı Olan Sen Değilmişsin.Meğerse Dinlediğim Şarkılarmış
Yalancı Olan Sen Değilmişsin Meğerse Dinlediğim Şarkılarmış..BaksanaNe Yağmura Ne DansımızaNede Ölüm Gibi Gidişlere AldırmadanŞimdi Seni De Unutmaya Hazırlanıyorlar..Dans Yarım Kalıyor Sen Yalandan Esiyorsun Ben ÜşüyorumYalancı Olan Sen Değilmişsin Meğerse Dinlediğim Şarkılarmış..Bitiyor Sen Yalandan Geçiyorsun Ben Düşüyorum.. Eğer Ben Vazgeçersem "Senin İçindi" Diye Başlayan SözcükLerdenMutluluklara Küsersem Yalancı Şarkıları SusturursamO Çok Sevdiğim Kalbin Duymayacak Mı Artık Beni ?Milyonlarca İnsanızYine Kimse Birşey Söylemeyecek Mi Sana ?Herkes Mi Dilsiz ?Bir Ben Miyim Böyle Avaz Avaz Bağıran ?Ve Bir Sen Misin Bana Bu Kadar UzakSana En Çok İhtiyacım Olduğu Anda.. Sözünü Tutmadın Yine Ellerimi Bıraktığın Andan BeriKendimden Düşüyorum Her AnBilmiyorsun Gözümden Düşüyorsun Her An "Aldırmıyorum"..
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.