|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
12-06-2007, 12:49 | #1 |
Dünya sular altında kalsa ..
Bir sabah uyanıyoruz ve bir bakıyoruz ki dünya sular altında kalmış. Su
üstünde kalan tek kara parçası var; o da Türkiye. Koca gezegende 70 milyon Türk'ten başka kimse kalmamış. İlk tepkiler ne olurdu dersiniz?.. Buyurun bakalım......: *Amma balık yeriz artık be! *"Türk'ün Türk'ten başka dostu yok" derlerdi de inanmazdım. * Ulan tam da Uluslararası ilişkiler' bölümünü kazanmıştık. * Şansa bak! Artık ne ihracat kaldı ne de ithalat... * Nihayet cari açığı, dış açığını filan sıfırladık... * Ülke olmak için ilk başvuran ilimiz Yalova oldu. * Tarkan'ın İngilizce albümü raflarda kaldı... * Bakanlar Kurulu kararı ile sularımız 12 bin mile çıkarıldı... * Piyasaya sahte dolar ve Euro sürmekten tutuklanan kalpazanlar kendileriyle dalga geçen polislere saldırdı... * Ankara'da resmi temaslarda bulunan Fransa Cumhurbaşkanı Jack Şirak,T.C.vatandaşı olmak için başvurdu. Şirak'ın Türkiye Birliği'ne alınması için referandum yapılacak... * Stratejik açıdan hiçbir önemimiz kalmadı, ama artık ne önemi var. * Ülkemizde bulunan yabancı turistler "Ne iş olsa yaparım abi diyip iş aramaya başladı. * Apo "Atın beni denizlere" deyip sürekli ağlıyor komutanım!... * Heyyooo!... Dünya Coğrafyası'ndan yırttık oğlum,dersler boş geçecek... * Edirne'den Ardahan'a gidilir mi be.. Dünyanın öteki ucu!! * Ulan şimdi işin yoksa 4 yılda bir Olimpiyat düzenle. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|