Bülent G.Saray'ın sistemini eleştirdi
Galatasaray'da yıllarca başarılı şekilde forma giyen kaptan Bülent Korkmaz, Galatasaray'daki sistemi sert sözlerle eleştirdi.
Galatasaray'da yıllarca başarılı şekilde forma giyen kaptan Bülent Korkmaz, teknik danışman olarak görev yapan Karl Heinz Feldkamp'ın olduğu yerde Teknik Direktör Michael Skibbe'nin ikinci adam olabileceğini söyledi.
Zaman'ın haberine göre, Sarı-Kırmızılı takımda futbola nokta koyduktan sonra teknik direktörlüğe adım atan Korkmaz, yaptığı açıklamada Skibbe'nin takım içinde ağırlığının olmadığını iddia etti. Bülent Kormaz, "Skibbe'nin takım içinde bir ağırlığı olduğunu düşünmüyorum. Eğer Kalli'yi takıma teknik danışman olarak getiriyorsanız, Skibbe çalıştırıcıdır. Kalli'nin olduğu yerde Skibbe 2. adamdır. Dünyanın hiçbir yerinde yok böyle bir model. Ben ilk kez Galatasaray'da gördüm. Tabii Skibbe burada başarılı olup Almanya'da kendine bir kariyer oluşturmaya çalışıyor." dedi.
Sezon sonunda Galatasaray'ın şampiyon olması halinde bile Skibbe ile devam edileceğini düşünmediğini dile getiren genç teknik adam, "Büyük takımlar yabancı teknik adamları daha gözde olarak görüyor. Bülent Uygun'un Sivas'taki başarısını uzun süre çalışmasına bağlıyorum. Bülent izin vermeden oradan kimse gidemez, gelemez. Aldığı oyuncuları da görüyorum, takip ediyorum hep bildiğim isimler. Kamanan'ı ben de takip ediyordum." açıklamasını yaptı. Türkiye'de en iyi kadronun Galatasaray'da bulunduğunu belirten genç teknik adam, yabancılarının da kaliteli olduğunu söyledi. Teknik Direktör Skibbe'nin takım yerine Lincoln'ü kazanma tercihinin yanlış olduğunu da kaydeden Korkmaz, Başkan Adnan Polat'a kaptan olarak Arda'yı yapmasını önerdiğini sözlerine ekledi.
internetspor