sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞLENCE - MUHABBET-YAŞAM > Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 02-10-2009, 00:55   #1
Kullanıcı Adı
MetinCeylan
Post huh...hali kalmamis

Genç bir sanatçı adayı kız, doktoruna telefon açıp aldığı randevuya gelemiyeceğini söyledi.

Doktor sordu: -"Neden çok mu hastasınız?"

-"Yoo değilim. Yalnız bugün bir prodüktöre gidip bir rol istedim. Sonra terzime gittim. Daha sonra ev sahibiyle kira meselesini tartıştık.

Kısacası doktor bey, bir defa daha soyunacak halim kalmadı!"

__________________________________________________ _________

şarışının biri çok kiloluymuş ve zayıflamak için doktora gitmiş.Doktorun sözleri şöyledir."sen iki gün az yemeni sonra bir gün atlayıp tekrar diete geri dönmeni istiyorum."
aradan bir kaç hafta geçer ve bizim sarışın 20 kilo vermiş halde doktorun karşısına gelir.
doktor sorar:
"dediklerimi yaptın mı?"
sarışın başını sallar ve üçüncü gün nerdeyse ölüyordum der.
açlıktan mı diye sorar doktor.
hayır ip atlamaktan diye cavap varir sarışın.

__________________________________________________ _______

Üç sarisin detektif olmak üzere polis teskilatina müracaat etmisler.
Yapilmasi icap eden bir sürü imtihandan birini idare etmek de Komiser Kâzim'a düsmüs. Komiser Kâzim birinci kiza bes saniye müddetle bir dosyadan çikarttigi bir resmi göstermis ve "Söyle kizim" demis "Bu bir suçlunun resmi, bu adamin bariz ne özelligi var? Bunu ileride nasil tanirsin?"
Kiz söyle bir durmus ve "Çok kolay" demis "Adam tek gözlü" Komiser Kâzim resime bakmis ve "Kizim bu resim profilden, yani yandan çekilmis. Tabi tek göz göreceksin..." demis ve ayni resimi ikinci kiza gösterip ayni suali sormus ve "Bana bak" diye ilave etmis "Dogru dürüst
bir cevap ver"
Ikinci kiz "Bu adami tanimak çok kolay" demis "Çünkü adamin tek kulagi var" Komiser Kâzim "Kizim" diye bagirmis "Bu resim profilden dedik yaa!...Adamin suratinin öbür yanini göremiyoruz. Onun için kaç gözü, kaç kulagi oldugunu bilemeyiz..."
Kâzim üçüncü kiza "Kizim lütfen akilli bir cevap vermeye çalis. Beni çildirtma. Bu adamin bariz özelligi nedir, bu adami ileride nasil tanirsin?" diye sormus Kiz "Bu adam lens takiyor" diye cevap vermis.
Komiser Kâzim saskin, saskin resime bakmis ama adamin lens takip takmadigini bir türlü anlayamamis. Merak etmis adamin dosyasini açip okumus, dosyadaki bilgiye göre hakikaten adam lens takiyormus.
Komiser Kâzim üçüncü kiza hayranlik içinde "Aferin be kizim" demis "Dogru bilmisin. Simdi söyle bakalim bu adamin lens taktigini resimden nasil anlayabildin?" Kiz "Çok kolay" diye cevap vermis:
"Tek gözlü, tekkulakli bir adamin gözlük takacak hali yok ya !!"
MetinCeylan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)