|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-10-2009, 00:20 | #1 |
Giden Gider Değil Mi
Acısını, tatlısına kattığım yokluğunla Bir gün daha batıyor.. Kendimi avutabileceğim bir resmin bile yok elimde Mektubunsa hiç olmadı Sadece tek yaprağı kalan fal tuttuğumuz papatya Ve içimde özlemin.. Şimdi özlemini koynuma alıp.. gidiyorum Yelken açmak varken azgın dalgalar içinde Ayrılığı yaşar olmak en dayanılmazı Artık geride bıraktıklarım değil Göze alamadıklarım yoruyor. Ve senin benim için bir yabancı oluşun... Kokunu alamadan, Yokluğunu, varlığına katamadan Dingin göl kenarlarına hasretini Puslu akşamlara özlemini bırakıp...gidiyorum Gökyüzünün denize aşkı gibi Öylesine olanaksız yaptık bu sevdayı... İsyanımı duyan yok, bu yüzdendir suskunluğum... Kırık, dökük virane gönlümü Senden kalan anılarımı alıp... gidiyorum. İsimlerimizi kazıdığımız ey koca çınar! Gölgeni başka aşıklara, sonbahar yapraklarını Bizim gibi ayrılanlara saklayabilirsin... Sana gıdanı verecek yeni sevdalar, Sırrını dökecek nice yalnızlar var olacak bilesin... Dimdik dur olduğun yerde... Bense, günden güne yok olmadan, Yitirmeden kendime saygımı... gidiyorum. Yuvadan ilk uçuşuna hazırlanan ürkek bir serçe, bir günlük yaşamı olan kelebek... Seninle geçecek bir ana bedeldi ömrüm oysa uzatmış olsaydın tutunacaktım ellerine... Bu kaçıncı vazgeçiş ve bu kaçıncı aldanışım Şimdi yollar beni bekler... gidiyorum. Dur demeyeceksin biliyorum, "Giden gider" değil mi? Elif Eylem |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|