|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-06-2009, 23:08 | #1 |
Payima dÜŞenler
gözüm;söylesene bana hakketmişmiydim sensiz olmayı,sevgisizliğini anlayıp kabuk bağlamayı.kendimde yüreğimde var olan seni yok etmeyi. bunca acıyı, yanmışlığı,umutsuzluğu yıkıntıyı ve mutsuzluğu.bütün bunlar gözüm benim payıma düşenler oldu hakettimi dersin bunları.. durma öyle suskun öyle tanımaz gibi ben ki,uğruna ömrümü ateşlere veren,yanlızca varlığınla gülebilenve acı çeken sevdalın bakma bana öyle acır gibi öyle bilmez gibi...küçüğüm içimdeki mutluluğu tüketin ama içimdeki acı tükenmiyor. seni tüketmeye çalıştıkca o eklenip bi kat daha büyüyor..gözüm;neden bu acı neyin sebebi bu acı? bana neden hep hasretler,özlemler düşer oldu.birkez daha haykırsana gözlerime sevgisizliğini.durma öyle tanımaz gibi yazıki ömrüme seni sevdi.yazı ki ömrüme silemedi yakamadı içimdeki varlıgını sna dair olanı..artık payıma düşeni alıpta gitmeliyim. gitmeliyim ki ALDANMAYAYIM yalan gözlerine.aldanırsam BİRKEZ DAHA İHANET EDERİM KENDİME VERDİĞİM SÖZLERİME::şimdi ise ELVEDA bakma sakın ardımdan yalan sevdam.... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|