![]() |
|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
![]() ![]() |
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() hayatın neresine konulurduki? o kendi acısına benzemeyen "nokta" neyi geride bıraktığımdan habersiz söz verilmiş tövbelere teslimim! sorma nefesim neden bu denli sessiz! ben:herkesin bildiği kadar nedensiz ben kendimden geçtiğim kadar benim... susup dinlediğim kadar değil yaşayıp ağladığım kadar büyüdüm... ve ne kadar da tanıdık değil(!) bu "kendim"e atılan düğüm... ah hayat!sevmiştim seni oysa... susmak tek yakışan...bu korkunç ayrılığa... haykırıyorum hayat!yalnızlık değil bu! yüzümün karanlıkta kalan yarısı bu... kaç pişmanlık bir helallik eder! kahrolmuş yüreğimin en titrek noktası bu! bırak aksın gözümden "hüzün" denilen kendime "ben" bile diyemiyorken... sıkıştırılmış bir dizeyim aslında... sığayım diye hayatın dar,keskin kenarlarına! bundandır belki büyüyüp büyüyüp çocuk kalışım, ve kimbilir,en çok susarak hiçkimseye "hiçbirşey"i anlatışım... kim alabilir ki tereddütsüz eline en ölümcül en ölümlü makası doğmanın beterliğini dolayıp diline kim parçalayıp da açabilir "hayat(!)"ın daralmış kenarlarını! koyverilmiş bir cesedim bilirim... istersem sığmayayım taşayım bu tabutun kokusuz tahtalarından... istersem yerlere düşüp yaşayım görürüm önümü parmaklılardan! yokluğum size kalsın gidiyorum diyerek topraktan olanı toprağa vermek gerek!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|