02-02-2009, 14:48 | #1 |
Sanctis’in Rüyası
G.Saray’ın İtalyan kalecisi, takımdan ayrılmak zorunda kalabileceğine dikkat çekti, “Dilerim hem lig hem de UEFA Kupası’nı kazanırız ve Taffarel gibi kulübün tarihine geçerim” diye konuştu Morgan de Sanctis, Galatasaray Dergisi'nin Şubat sayısına çarpıcı açıklamalar yaptı. Cim-Bom'un sezon başında Sevilla'dan kiraladığı İtalyan kaleci, Taffarel gibi kulübün tarihine geçmek istediğini vurguladı. Galatasaray'da çok mutlu olduğunu belirten Sanctis, "Burada daha fazla kalmak istiyorum. Fakat Sevilla ile Udinese arasında halledilmesi gereken konular var. Şu anda yapabileceğim Galatasaray'a daha çok maç kazandırmaya çalışmak" diye konuştu. Sevilla'dan, İspanyol Palop'un arkasında beklememek için ayrıldığını hatırlatan Sanctis, "Asıl önemli olan önümüzdeki sene. Palop kalacaksa Sevilla'ya dönemem. Oradaki durum farklı. Palop'un şehrin ortasında heykeli dikili. Belki ben ondan daha iyiydim, ama o sakatlıktan döndü ve oynamaya başladı" dedi. İtalyan kaleci, kulüplerin anlaşamaması halinde sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılmak zorunda kalabileceğine dikkat çekerek, "Bu sene biter belki giderim. Belki de ben buradayken ligi de, UEFA Kupası'nı da kazanırız ve Taffarel gibi Galatasaray'ın tarihine geçerim" ifadelerini kullandı. Milliyet |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|