|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
01-30-2009, 02:17 | #1 |
YoLSuz ßiR isYaN " aSi ßiR " a$k
YoLSuz ßiR isYaN " aSi " ßiR " a$k " . . . Biliyorum...her sonu kendi ellerimle cizip yine kendi sonuma acimayi ! Sende biliyorsunki acitsamda canin(m)i icimde cekerim sancisini! Evet... belki biraz inanbilseydim hayata,ozaman daha mutlu olabilirdim sen'iNLe . . " 0 " zaman adaya bilirdim kendimi sana..Ömrümü yoluna ! Olmadi !... Buna sende izin vermedin... Ve artik cözemedigim hergün gelisen bi bicimde hergün virgül koyuyorsun aramiza... Dikkat et yar'im virgüllerin nokta olmasin sonunda !... Bizim hikayemizde silgi Yok cünkü kaldigi yerden devam ediyor.. Ama bitti dedigin yerde bitecek kadar asi bir Ask !... GiTme... ! Düsürme beni avuclarindan...benzeme baskalarina Birak...Zaman degistirmesin seni ..Kanma sahteliklere... Sen onlarsiz güzelsin ! Sen onlara benze(ye)mezsin.. Gecip gitsin... Hersey gibi zaman... bazen öyle yorgun oluyorumki Adin dahi agir geliyor yüregime.. Adin cogaldi ömrümde.. Sizliyorsun icimde... Nefesimi zorlama.. Acittinmi tüm yüregime yayilan bi sanciyla kivraniyorum.. sessiz- !.. ßirazda kimsesiz..!! Sana sesleniyorum en yakinlardan duy yüregimin sesini... birdaha düsürme beni !...duyamicak kadar cigliklarimi sagir mi kulaklarin ?? Yüregimle bakiyorum yüregine.../sana... onuda görmeyecek kadar körmü gözlerin ??? Peki ya...hissetmicek kadar acimi hissizmi yüregin ?? oldugun gibi kal sakin degisme.. Kiymetin kalsin birak bende...mesafelerle seviyim seni yüregimde... Ama araya bilmedigim-bilmiyecegim oyunlar sokma ! daha fazla engel bicme yollarimiza ... Sana kavusmama izin ver vuslat görünsün önümüzde ! Sakin birakma bizi Kaybetme zamanda 'Seni../Beni... Ve... bilki sevdigim.. beni kaybetmeyi göze alirsan Seni sevmeyi gözden cikarir seni unutmayi göze alirim !!!! ßuNu HéLaL KıLma qöNLümé ! .. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|