|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
01-28-2009, 22:12 | #1 |
Hani Sormuştun Ya Beni Neden Seviyorsun Diye
Hani sormuştun yaa beni neden seviyorsun diye anlatayım; Bir gün bir kelebek varmış.Kozasından yeni çıkan hayata yeni gözlerini açmış bir kelebek.Zarif*narin*güzel bir kelebek kanatları inci tanesi gibi pırıl pırıl çiçek bahçesi gibi rengarenk. Kelebek kozasından çıktıkdan sonra hayata atılmış bir günlük ömrünü gezerek geçirmek için çiçeklere konmuş dağları ovaları geçmiş denizleri aşmış.Ama bir evin penceresine gelmiş konmuş. Evden içeri baktığında birde ne görsün müthiş bir ışık öyle güzel öyle temiz ve pırıl pırıl ki gözleri kamaşmış kelebegin . seyre dalmış ışığı ama olmaz böyle yanına gitmesi lazım. Pencereden bulduğu aralıkdan içeri daldı vee durmaksızın ışıga dogru uçtu etrafında döndü.Aslında o ışık sadece basit bir lambaydı ama o an kelebek için öyle güzel görünüyorduki bunu anlayamamıştı. Öylece bütün gece döndü durdu etrafında mutluydu onun için yeterdi bu kadarı belkide bir günlük ömrünü sadece o ışığın yanında geçirebilirdi ve öylede yaptı zaten. Bütün gece dans etti ışığın etrafında ama sabah oluyordu kelebek artık yorulmuştu ve yavaşça aşağı dogru düştü gayret etti havada kalmak için ama başaramadı ve yere çakıldı. Yorulmuştu kalbi hızla atıyordu kalmak istedi kanatlarında güç kalmamıştı bitkindi yorgundu ölüyordu. Ama son bir gayret ve hışımla yükseldi.bütün gücüyle uçtu ve ışığa olağınca yaklaştı ve yere düştü. Gözlerini yumdu 1 günlük hayatı bitmişti belkide boşa harcamıştı bir ışık uğruna ama olsun o öyle dusunmuyordu mutluydu ve oyle ölmüştü. Şimdi şunu soleyeyim sana sen benim 1 gunlun 1aylık 1 yıllık hayatımda bağlandıgım o muhteşem ihtişamlı pırıl prııl ışıgımsın ve ben taki olene kadar senin için yaşamaya ve senin etrafında olmaya dewam edicem. Ne olur sende bu aciz kelebegi uzme ve beni ışıksız bırakma, karanlıklara gomme.Unutma ki kelebekde olsak bir yuregimiz var ufak tefek ama kocaman bir sevgi sıgdırdıgımız bir yurek... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|