sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > MÜZİK-SANATÇILAR-FAN CLUB > Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 01-26-2009, 18:30   #1
Kullanıcı Adı
ByDesigner
nta Sagopa Kajmer-Ben Hüsrana Komşuyum

Sagopa Kajmer-Ben Hüsrana Komşuyum

Benim sermayem çift el (+) çift göz , karamsardan varan harbi doğru söz,acılarımsa köz ah benim bu sisli yollarım, vay benim körpe ellerim , kara saçlı başım ,dara düştü yarım .Bazen bıktım ,aslen yıkıldım ve daldım derinlere sığdan yıldım ,beni toplasan 30 şirin yıldım , sabreden dervişin muradına vardım.Bitmez kaderin uzun yolu , gidilemez tek binekle , içine sinmiş korkak çocuğu ileri doğru itekle , burada beklemekle sanma kalıcısı ya pekte bak kaç milyar insanın yaşam bayrağı direkte!... Bu ses benim dinle!...dinle!..dinle!...Uygunsuzca gidişlerim yolunu kesen haydut benim,bildiklerimden eminim yaptıklarıma kefilim gidenlerime vedayım gelenlerime mirim...

Nakarat

Denedim olmadı , çabalarımın sonu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyum , yolları gözler meczubum uykum kaçtı , iflasın eşiğine battı , bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır , vardır şerrim de velâkin kalanım hayırdır.

Bilmelisin yolunu bulman çok basit ve bedava , yapmamalısın bunu dava , sana dostum diyenler var ya alayı hava en sert tekerlekler bile bir gün mutlak kaçırır hava , gel yanaş!.. yaşın kaç ? hmmm yolun azını gitmişsin tecrübe demek kalpte kalan izdir yanılma , çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın, yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın , elindeki ölümlüara,ev,mülk,tâ ki vücut.Rabb cömertiğinde asla koymamıştır hudut, can yakmak pahasına mı icad oldu barut? Ben gülüp selam ederken simâları nemrut.Ben bu uğurda çok yoruldum olsa zor da içim rahat , ruhum buruk , yüzüm sanık , görsen hor da durum ortamızda , her şey açık meydanda , kaç kişi felci tattı iyi ve kötü arası cereyanında?

Denedim olmadı , çabalarımın sonu nihayete varamadı ben hüsrana komşuyum , yolları gözler meczubum uykum kaçtı , iflasın eşiğine battı , bu suçsuz gözlerime hesabım ağırdır , vardır şerrim de velâkin kalanım hayırdır.

Bu Şarkıya Bayılıyorum !
ByDesigner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)