|
Msn - Gmail - Yahoo - ICQ Msn, Gmail, Yahoo vs. ile ilgili paylaşımlar burada. |
Seçenekler | Stil |
01-22-2009, 16:53 | #1 |
Nick imza ne istersen yap :)
Yüreğimde alaboralar kopuyorsa eğer…. Bunu başaran sen misin?. Yoksa sen aşk mısın?… *** BiLekLerimi Kessem Sen mi Akar? Kan Kaybım Sen Kaybım.KayıpLardayım.. *** AşkLar bitsede Aşk hiç bitmeyecek.. *** Şimdi…Ne şarkılar, ne satırlar dolusu cümleler..Hiçbiri iyi gelmiyor sensizliğime.. *** İçimdeki ses, seni çağırıyor her darbemde… *** Susmalar içimde yeşeremeyen amatör ezgiler -soLan,, -Biten,, -KayboLan.. *** AnLadığımda,Hiç bir şeydi aşk.. Herşeyimi aLıp giden...! HayaLLerime SponsoR aRıyorumm ..!! xD *KaLiteni gösterdin,Şimdi SatışLarda mısın? seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa deiller.. ßєуиîмdє iиtiar çiçekLєri açмış, hєr gözуαşıмdα ßirαz dαhα ßüуüor çıqLıkLαrıм, Soиuиu gєtirємєdiiм ђîkαуєLєrîм Var вєnîм, 1 2 3 †ıp !! Neden pencereden bakinca o bekLenenLer daha cabuk geLir saniLir ? .. Yak!... Yık!... Estir dumanını!.. Gözlerimden feri de çek!.. Öyle git!... Giт gidebildigiи кadar ne чapsam Degişmezsiи.. вeиiм gibi seveяsiи aмa Senin kadaя Sevilmezsiи..! Kalbimi çevirdim artık duvarlarla. Kıramıcak kimse onu. Giremiyecek kimse. Binbir parça oldu kabim yetmezmi bukadar. ? SuskunDu diLim aÇık yaRaLarım azmıştı.. kenDimden başka heRkese benziyoRdum.. Ve kayıptım.. (!) м ε l ε κ l ε я i ' i м я ε и d i я ε и . * вєηι JӨΚΣЯ вıℓє вυ нαуαтtαη кυятαяαмαz αятıк. Topladım ağır ağır Yükümü vurdum yalnızlığa Düşündüm uzun uzun Geçen zamanlarıAğladım aşkımıza Bırak Zaman yok ki ölüm yok ki Bir yangındı söndü gitti Anlamıyor dinlemiyor Gönlüm seni nasıl sevdi Yak ne varsa Kalmasın bir hatıra Yoruldu kalbim dayanmıyor ki Bırak beni,beni bana bırak Kalmasın bir hatıra Yoruldu kalbim dayanmıyor |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|