|
Resim ve Fotoğrafçılık O anları burada paylaşabiliriz.Sanatsal resim ve fotoğraflarımız. |
Seçenekler | Stil |
01-20-2009, 05:17 | #1 |
Parasıyla Rüküş Olanlar
bu sene erkeklerin moda pantolonu hafif taytımsı modeller zıt renkleri giymek ise aykırılığımızı ön plana çıkarıyor köylü insanlar ile dalga geçen ama sırf moda oldu diye zamanında yargıladıkları insanlar gibi giyinip bunun adına moda diyen insan cinsi kendilerini kuş sanan insan cinsi taytımsı pantolonlara farklı tiplemeler ile devam ediyoruz kıçınız ve göbeğiniz olabilir bunlarla barışık olmalısınız siz bu bayandan daha güzelsiniz önce bi kiloylu çorap alın sonra buna delik açın ve çorabın kaçmasına neden olun sonrada bunu süper mini eteğin altına giyin çok cix olcaksınız nonoş olduğunu belli etmek isteyen erkek görünümlü kadın ruhu taşıyan kişiler için tasarlanmış giysilerimize bir örnek olsun buyrun kendinden başka güzel olduğunu düşünmeyen bir bayan modeli (etekle çorap renginin uyumuna dikkat ediniz lütfen ) artık topuklu ayakkabıya özenen erkeklerde çekinmeden giyebilir çünkü moda vurdum duymazım ne düşündüğünüz umrumda değil diyenlerin giyim tarzına bir örnek daha aslında zenginimde sokaktaki dilenciler para istemesin diye giyinen insan türleri taytımı giydim bekliyorum diyen tipler poposunun büyüklüğünü kapatmak isteyen erkekler için yeni ceket modeli garip geldim dünyaya garip gideceğim diyen insan tipinin giyimi gökkuşağının altından geçmek gibi bir gaflette bulunan insan tipleri |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|