|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
12-28-2008, 18:28 | #1 |
Sadece Ardına Baktığında Anlarsın Olup Biteni !
Herkesin içinde vardır bir umut.. Ve o umutun içinde büyüyen bir kuruntu.. Kuruntudur bu çünkü sadece kendin inanır kendin dinlersin.. Sonra düşünür düşünür ağlarsın.. Başa sararsın herşeyi sonra da olan olur zaten Unutmak istersin.. Sadece istediğinle kalır unutamazsın.. Çık dersin çık hayatımdan başkalarını sev yüreğim ama olmaz yapamzsın.. İnkar etmiyorum sevdim ama olmuyor dersin.. Sonra düşünürsün de seviyormuşum dersin.. Sadece kendini avutur yüreğin.. Kendi söylediklerine kendin inanır ağlarsın.. Etrafına bir bakarsın ki mutlu herkes sonra dersin niye ben niye?... Hangi günahımın bedelidir ki bu kadar acı çekiyorum dersin.. Ama bilirsin ki yine kendini kandırıyorsun.. İşte o zaman anlarsın ki ardında bıraktıklaırnı hiç düşünmemişsin.. Sevilirken sevmemişsin de gitmişsin.. Bir tek o zaman anlarsın ardında bıraktıklarını .. Kanayan yaraları.. Böyle intikamların nasıl can yaktıgını düşnürsün sonra döner arkana gidersin... Tam da o an başlar hayatın güzelliği .. Şimdi çıkar çıkara bildiğin kadar hayatın anlamlığını... alıntıdır . |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|