|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
12-02-2008, 15:04 | #1 |
Tiyatro/Yalnızlığın Tümceleri
Perde 1 Bir türkü tutturdum her vurgusunu sonsuzluğa her adımını boşluğa her kalp atışını idama götüren. Aşk değil,sevgi değil,acılarla yoğrulmuş anılar değil bu defa mürekkebimden akanlar.Gözyaşım mı? ,o hiç değil! Perde 2 Sana,O'na bir başka yabancıya yazmıyorum bu sefer kusuruma bakmayın,artık yorulmuş tümceler,düğüm düğüm olmuş aynı boğazım gibi işte! Bir düşünce tutturdum Aşkı yerden yere vurdu içine turşu suyu dibini de ateşe verdi şimdi tam oldu Bir ev buldum yalnızlığıma içine bir kilim çokça odun,biraz kibrit bir kadeh de su anıları, 'eski' düşleri yakıp ısındım şerefine kadehimi de kaldırdım Perde 3 Eski aşkımı buldum sandıktan Kolu kırık,saçları kesilmiş nerelerdeydin sen? ama oynayamam ki senle yıllar geçti büyüdüm ben! Kapanış Göğün üstünde yükselen bulut, güneşe var git selamımı söyle şimdi çıkmazlardayım lakin geleceğim az kaldı,yeni umutlarım cebimde Ey dağlar dizini,figanımı attım dün sessizce kucağınıza basın emi bağrınıza!Kurda kuşa yem olmasın O da anılar,kahkahalar kaybolan yıllarım gibi!... Alıntı... |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|