sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > EĞİTİM - ÖĞRETİM - KARİYER > Kitap Dünyası
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Kitap Dünyası Kitaplarla ilgili tüm paylaşım burada.

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 11-28-2008, 18:24   #1
Kullanıcı Adı
..::duyguseli::..
Standart İçinizdeki Öküze Oha Deyin..

Yazdığı kitaplarla ses getiren Bülent Akyürek yeni bir kitapla okurun karşısına çıktı. kitabın yazılış hikayesini yazarın dilinden dinleyelim:

Üç yıl önce kafamı “Çılgın Türkler” bozduğu için yükselen ulusalcılık gazını kesmek amacıyla rekor satışlara ulaşan “Yılgın Türkler” kitabımı yazmıştım.

Yıllardır ülkemizi kuşatan, marketlerde satılan uyduruk “Kişisel Gelişim” kitaplarından rahatsızım. Çünkü bu kitaplar insanlara nefsinin kölesi olmasını, çok para kazanmayı, başarıyı, bencilliği öğütlüyor. Kişisel gelişim sektörü neredeyse din oldu.

Bu dinin kitaplarına ve papazlarına “Oha” demek için yeni kitabımı yazdım. Kişisel gelişim kitapları Kuran"ın tersi! Şeytanın ilmihal kitapları olmaya başlayan bu kitapların önü kesilmezse din elden gidecek görünüyor. Yeni kuşaklar bu saçma kitaplara tarafından zehirleniyor. Sahtekâr insan tipleri türemeye başladı. Herkes başarı ve ün peşinde, herkes kendi kişiliğine, benliğine sarılıyor. Yeryüzünde egoizm, bencillik bu kadar değer kazanmamıştı.

Kitabımın referansları Kuran"dan, tasavvuf kaynaklarından ve geleneksel değer yargılarından alındı. Şeytani değil Rahmani bir iş yaptığım söyleniyor. Kısa zamanda birçok tebrik aldım, övgüler geliyor, öyle mutluyum ki! Galiba yazarlığın en büyük getirisi bu...

Hakkımı aldığım için çok bahtiyarım. Fakat,tehlikeli bir alana tekme attığım için bu işten nemalanan insanlardan tehditler de alıyorum. Sanırım okuyucularım arkamda olursa daha dik durabilirim. Kitabımın daha çok satılıp okunmasını diliyorum. Fikrimiz yayıldıkça bu kitaplar önemini yitirecek ve belki de kişisel gelişim kitaplarından bir gün kurtulmuş olacağız. Büyük televizyon ve gazetelerde röportaj yapıp bu dini yıkabilmemiz için tiraja ihtiyacım var, çok satılmasını bu yüzden istiyorum da diyebilirim…

Bülent Akyürek
..::duyguseli::.. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 11-28-2008, 18:27   #2
Kullanıcı Adı
DiLeK- 34

ohhhh aaaaaa
diyom anlamıyo
DiLeK- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 11-28-2008, 19:09   #3
Kullanıcı Adı

Onu babaya demek lazım ciciii..
Çık karşısına..Ohhh__haaa dee..Bak harbi söylüyorum için rahat edecek..Tecrübeyle sabittir..

Hatta ben yarın çıkıp alıyorum bu kitabı..İçinde öküz olanlara hediye edeceuk..
Benim içimde aslan var banada ona mahsuben bişiler alın..İçimde anıran bişeler yok..Çok baktım ama cıkss..Bulamadım..
Okunmamış 11-28-2008, 19:30   #4
Kullanıcı Adı
morciii

kitabın adı süperrr vallaha ne diyim
morciii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 11-30-2008, 03:06   #5
Kullanıcı Adı

Alıntı:
morciii´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kitabın adı süperrr vallaha ne diyim
Yalnız adı değil içeriğide süper..
Genelde kişisel gelişim kitaplarında benliğimizi şımartıcı insanın ''ene''sini kabartıcı şeyler yazılır..KENDİNİZE ÖNEM VERİN,VAKİT AYIRIN,SEVİN,SEVİŞİN,KOKLAŞIN GİBİ..
Oysa insanın nefsani duygularınıda arada köreltip ''DUR''demesi lazım..Yazar dahiyane bir fikirle nefsimize öküz yakıştırması yapmış..Hakikaten insanın nefsi doymak bilmeyen,şımartılmaya ve ilgiye aç bir öküz giibi..
Benim öküz ölmek üzere dur demeye lüzum yok..Darısı öküzüne dur diyemeyenlere..
Okunmamış 12-06-2008, 19:58   #6
Kullanıcı Adı
ALONE53

kitabın ismi dehşett
ALONE53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)