sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > GÜNCEL HABERLER - SİYASET > Türkiye ve Dünyadan Haberler
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Türkiye ve Dünyadan Haberler Son dakika haberler ve son gelişmeler burada .

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 08-07-2008, 11:01   #1
Kullanıcı Adı
kelebek35
Standart Polis memuru tartıştığı genci öldürdü!

Bahçelievler’de, polis memuru Mustafa Taştan (26), sokakta tekmelediği kutudan üzerine meyve suyu sıçrayınca kendi kendine söylenen Cem İnci’yi (23), küfür ettiğini sanarak kurşunladı. Oto elektrikçisi Cem İnci, hastanede hayatını kaybetti
Olay sırasında Cem İnci’nin yanında olduğunu iddia eden R.Ç., poliste şunları söyledi: "Birlikte eve giderken Cem, önündeki meyve suyu kutusuna tekme attı. Kutudaki meyve suyu Cem’in üzerine sıçradı. Cem ’Hay aksi. Bütün pislikler de beni bulur. Şimdi başlayacağım kutusuna’ diye söylendi. Bu sırada mahalleden tanıdığımız polis Mustafa Taştan yanımızdan geçiyordu. Taştan, birden Cem’in üzerine yürüyüp ’Ne diyorsun lan. Bana mı küfrediyorsun. Kimsin lan sen’ diye bağırdı. Cem ise, ’Ne alakası var abi. Ben kendi kendime konuşuyorum. Seninle bir ilgisi yok’ dedi. Mustafa Taştan tabancasını çıkartıp Cem’e ’Öldürürüm lan seni. Elimden kimse alamaz. Şerefsiz’ dedi. Cem ’Dur abi. Ne yapıyorsun. Kendine gel’ diyek tabancayı tutmaya çalışırken silah patladı. Karnından vurulan Cem yere yığıldı. Mustafa Taştan, yardım etmek için eğildiğimde yakamdan tutup ’Sen de benimsin. Akıllı ol. Seni de oraya yığmayayım’ dedi." 2 yıllık polis olan Taştan olayın ardından Kocasinan Polis Merkezi’ne teslim oldu. Taştan, çıkarıldığı Bakırköy Adliyesi’nde tutuklandı.

Mürüvvetini göremedim

Altı ay önce askerlik görevini tamamlayan ve önümüzdeki günlerde sözlüsüyle nişanlanacak olan Cem İnci’nin babası Zihni İnci ise, "Evimize gelin getirecekti. Mürüvvetini görecektim" diyerek ağladı.

haber10
kelebek35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Okunmamış 08-07-2008, 12:35   #2
Kullanıcı Adı
artist006

polis diilmi hepsi bi hava hepsi olmasada ayıptır söylememesi yüzüne şağılmıycak adam vuruyor öss de 185 geçiyor sınavı bakmışın polis bu işler bu kadar kolaymı bizim arkadaşın babasıda var bazen mesaiye kalıyoruz gece 12 arıyor aloo ben polis apdullah diyor... ( şimdi açacan ağzını yumcan gözünü burası adliyemi len diycen )

yani bu olayda böle bi zibidinin işi ne olacak....
artist006 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Okunmamış 08-07-2008, 12:41   #3
Kullanıcı Adı
ALONE53

bunlar türkiyeye yakışmıyor
yazık....
ALONE53 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)