08-02-2008, 14:39 | #1 |
Yine Gittin
Gene gittin İçim içimi yiyor Dayanıcam diyorum Dayanamıyorum Her gün haykırıyorum Binlerce kez bağırıyorum Binlerce kez dua ediyorum Belki dönersin diye Ama dönmüyosun Beni bıraktın sen Daha yolun başındaydık oysa Mutlu günlerimiz Hayallerimiz vardı oysa Adını kalbime kazıdım bir kere Silemiyorum Ne kadar çalışsam ne kadar uraşsam silinmiyor Silemiyorum… Tam buram acıyor Kalbim acıyor Acı çekiyorum Ağlıyorum Sadece ağlıyorum Oturup bir kenara Konuşuyorum Allahım o döner Beni bırakmaz diyorum O beni çok seviyor Bunu biliyorum diyorum Herkes duysun diye haykırıyorum O beni seviyor diye haykırıyorum… Nasıl anlatsam içimdeki yarayı Nasıl duyursam onu sevdiğimi Ne söylesem de geri getirsem onu Nasıl… Ama biliyorum O ne yapsa ne kadar sevmiyorum Dese de Beni çok seviyo Biliyorum Allah’ım Gün gelicek Çıkıp gelicek Açıcak kollarını bana koşucak Beni ne kadar çok sevdiğini söyleyecek Bir daha gitmiyeceğini söyleyecek Biliyorum Gelicek…Beni sevdiğini söyleyecek Dön artık…Dön… Dön sebebi gayrım olma artık... __________________ |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|