|
Aşk, Sevgi ve Evlilik Aşk, Sevgi ve Evlilik ile ilgili herşey . |
Seçenekler | Stil |
07-08-2008, 00:45 | #1 |
Bu duygunun adı yok.4
Seni seviyorum!
Sadece kim olduğun için değil; Sen olduğun için ve seninle beraberken Kim olduğumu,benliğimi anladığım için... Seni seviyorum! Sadece kendine yaptıkların için değil; Hayatıma kattığın güzellikler için.... Seni seviyorum! Küçük sevinçlerimi,mutlu anlarımı olduğu kadar; Hüzünlerimi üzüntülerimi sevecen bir duyarlılıkla benimle paylaştığın için... Seni seviyorum! İçimdeki çocuğu,saklı kalmış BEN’i Ortaya ,gün ışığına çıkardığın için.... Seni seviyorum! Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman; Üzüntülerimi alıp,onların yerine Şimdiye kadar hiç kimsenin veremediği O güzellikleri,o sıcaklığı o içtenlik ışığını Bana hissettirmeyi başardığın için..... Seni seviyorum Hayatımı kutsal bir sevgi tapınağına çevirdiğin Ve her anını yaşama sevincine, Unutulmayan ezgilere dönüştürerek; En değerli varlığım olduğun için.... Seni seviyorum! Çünkü sen; Bugüne dek hiç başaramadığım şeyleri: Kendinle dost ve barışık olmayı, Ve hiçbir zaman tadamadığım kadar mutlu olmamı sağlıyorsun. Ve bütün bunları yalnızca sözle;dokunuşunla ya da işaretlerle değil; Kendin olmakla yapıyorsun.... Hiç kuşkusuz gerçek DOSTLUK ve SEVGİ budur... Seni çooooooook seviyorum. Sen benim İYİ Kİ DEDİĞİMSİN,bunu sakın unutma !.. Seni çok seviyorum. 4 3 9 |
|
|
|
07-08-2008, 01:17 | #2 |
çok güsel muhi
|
|
07-08-2008, 01:21 | #3 | |
Alıntı:
|
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |