06-10-2008, 15:48 | #1 |
Pırasa Çorbası
Malzemeler
10 adet pırasa sapı (beyaz tarafları) 1 bardak doğranmış mantar 1 adet soğan 1 yemek kaşığı margarin 1 yemek kaşığı un 5 bardak su 1 bardak krema Tuz Yemeğin Tarifi Pırasaları yıkayıp, kenara alın. Soğanları yağda pembeleştirin. Doğranmış pırasaları ilave edin. Suyunu koyun. 10 dakika kaynatın. Blenderdan geçirin. Kremayı ve unu ekleyin. Tuzunu kontrol edin. 30 dakika pişirin. |
|
|
|
06-10-2008, 16:07 | #2 |
Eline Saglık Tşkler...
|
|
06-10-2008, 18:14 | #3 |
tskler
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|