|
Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız |
Seçenekler | Stil |
05-31-2008, 20:17 | #1 |
pit10 ft sansar - (susturcaz)
Susturcaz cümle alemi mikado salvo Kusturcaz kan ve lirik budur rap yo Yazılan her verse okunacak bir kitap Kazılan her kuyu su yerine hiphop (SANSAR) Koftu olmuş vokalin oğlum Banar stili siklemem ben Her gecemce sıçtım işte Kelimelerimi kanıt belle Kolpa dillere pes ille vururum Yazar geldi verse durulun artık Rap yapın sen bok ettin müziği İsmail mi kurtarıcak Şapur şupur öpülen ibne Sansar amına koyacak Rapçi olan her bir topçu Popçudan beter gözümde İstek vokal rap özümde Rap özümde değersiz Liriklerimi tahta koydum Ahta koyduğum her bir ritmi İtti kalktı sansi al kat faizi raplerim Olimposta sükseyim Egoistim var mı derdin derdi Derdim underground müzikle Hiç *****de değil oğlum Dengesiz bir kişilik bendeki Yıllarımı yatırım olarak vermedim bu müziğe Aşkın adına yazılan şarkıları Analdan mı siksem Ergenlik problemleri *****de değil lan Susturcaz cümle alemi mikado salvo Kusturcaz kan ve lirik budur rap yo Yazılan her verse okunacak bir kitap Kazılan her kuyu su yerine hiphop (PİT10) Oyunu bitir artık Oyunu kes ve koyunu sırala Arada sırada istisnalar var Gerisi yalaka Alakasız ve ahmak sesler patlak ister Anlamak mı ister undergroundı Rap ister haydi patlat Tepeden bakarım raple takarım Haydi bakalım acını tadarım Aksa kakalım ak sakalım yok ki Gözüne batarım Dedikodular kol gezer Pit10 gelir ve yol keser Götüm kalkık doğrudur Kalem yerine neşter Sende pes ve vesvese Yok ki bende hergele Nefes alırken düşün Kaderini kendin dengele İstersen bir tehdit et Yetmediyse tetik çek Tam adamı hesap sorucak Sordurduğum her çiçek Kritik yerine pratik yap Çok dandik rapin mucit Beni bağlamaz köstek Pit10 ağlamaz destek Birer ben bana yettim Duyarlı ol bu restim Karşı gelen var mı lan Undergroundla bestim Susturcaz cümle alemi mikado salvo Kusturcaz kan ve lirik budur rap yo Yazılan her verse okunacak bir kitap Kazılan her kuyu su yerine hiphop |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|