|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
05-29-2008, 22:14 | #1 |
Haram Olsun..!
Soylemistim sana gitme , gonlunun sahiline.. Soylemistim sana gitme , gonlunun sahiline.. Seni alirsa firtina dayanamam vurguna.. Seni alirsa firtina dayanamam yokluguna! Gecen zaman mi kopardi bizi birbirimizden , söylenilen yalanlar mi ? Yoksa aslinda biz birbirimize hiç göründüğümüz kadar bagli degilmiydik.. Bunlarin hepsi birer neden aslinda , birer sebep. Ama ben bunlarin bu kadar büyük bir sevgiyi bitirebilecegine bir türlü inanmamistim. Belkide inanmayi hic istememi$tim. Senin sevginle o kadar mutlu , o kadar huzurluydum ki.. Birgün bitecegine eminken bile , sensizligi düsününce ölümde gelse aklima , seninle iyiydim ben. Inan sürpriz olmadi gidisin , bitisimiz.. Hep aklimdaydi. Senelerdir beraberiz ama aslinda yokuz.. Biz diye bir$ey hiç olmadı . Bunun farkındaydım , biliyordum. Ama kendimi buna inandırabilmek biraz güç olacak. Yüreğim mantığımla savaşıyor çünkü yıllardır. Olmayacak bir aşkın peşinden sürüklenip gitmişim.. Fırtına savurdukca savurmus , ve ben en sona gelmisim.. Tükenme noktasina , biti$e , sonsuzLuğa uzanan noktaya.. Seni suçlamıyorum da , kendimi bir türlü anlamıyorum Bunca şeyin ardından hala seni sevebildigime , sen rahatken , umursamazken , benim senin ardindan gözyasi dökmeme inanamıyorum.Gurursuzlugum , yüzsüzlügüm senin icindi sadece. Senden baskasina karsi hic bu denli teslim olmamistim , hic bu kadar içimi açmamıştım. Sen benim yüreğime dokunan , kalbimde yanan atestin. Bunu her seferinde sana söylemistim ama , sen anlamamakta ısrar etmissin , ben bunu bi türlü kavrayamamışım. Senin icin oynanan , bir gün bitecek bir oyunmu$ ßenim icinde oyle belki.Ama ben hic bitmesini istememiştim . Ben bitmesin diye cabalarken , senin icin coktan bittigimi gördügümde , artik bende vazgectim. ben kesilene kadar yüzdüm ama görünmeyince karan bıraktım kendimi battım bir taş gibi yanmıştı , çizilmişti ama seyrettim ağlayarak sabredip çok sevdiğim bir filmi artık yalnız senin için üzülüyorum bitti zor oldu ama bitti Farkli birseydi yasadigimiz , birbirimize bagliligimiz.. Yada birlikteyken bile ayri ya$ayı$ımız.. Belki beni bu denli kendisine cekende bu oldu ili$kimizde. Seni bir türLü inandıramadım kendime , bir türLü inanamadın sana oLan sevgimin büyükLüğüne.. Belkide inanmazliktan geLdin , cünkü beni hicbir zaman a$ka tesLim oLupta sevmedin.. Hep bir tarafin disarda kaLsin istedin , hep bir tarafin sahipSiz kaLsın istedin.. Hep bu yuzden beni kendinden soguttun , beni kendine hasreT bıraktın . Yanımdayken biLe! Hep korkaRdim seni kaybetmekten , birgün cekip gitmenden hep koRkardım.. Yalni$ $eyLerdi ya$adıkLarımız birbirimize oLan a$kımız bo$unaydı çünkü sonu hiçbiR zaman oLmadı. oLamazdı. bunu sende bende biLiyorduk . Sen akLını kuLLandın beni hiç sevmedin , bana hiç bağLanmadın.. Ama ben yüreğimin sesini dinLedim sana tüm kaLbimLe a$ık oLdum ve her haLimLe senin oLdum.. SalakLıkmı$ bunu yeni anLıyorum ama artık cok geC bazi seyLer icin.. Hani sormu$tum yaa . "Gecen zaman mi kopardi bizi birbirimizden , söylenilen yalanlar mi ? Yoksa aslinda biz birbirimize hiç göründüğümüz kadar bagli degilmiydik.." diye.. Bunun cevabini dünkü gidisinLe kendime veRdim ben. Senin agzindan , senin yaptıkLarınLa.. Bizi birbirimizden koparan benim sana oLan büyük sevgimmi$.. Sen benim yüce sevgimi hakedeCek kadar önemLi oLmamı$sın hiC.. Ve benim sevgiMe kaRsiLik bekLemem apTaLLıkmı$ .. Cünkü beNim seni sevdiGim kadaR hicKimse Hickimseyi sevemezmi$.. |
|
|
|
05-29-2008, 22:20 | #2 |
Saol Dostum
|
|
05-29-2008, 23:12 | #3 |
rica ederim ümit
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |