|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
11-22-2007, 18:14 | #1 |
ADSL basvurusu
ADSL basvurusu
-------------------------------------------------------------------------------- -alo telekommu -iyi günler ben ... nasıl yardımcı olabilirim. -benim adsl im acılmadı daha -peki beyfendi isminiz nedir. -üç gün önce basvuru yapmıstım. -tamam beyfendi isminiz nedir -pazartesi günü yapmıştım basvuruyu - beyfendi isminiz nedir nasıl kontrol etmemi düşünüyorsunuz. -pazartesi günü öğleden sonra yaptık basvuruyu genç bir arkadaş vardı. - BEYFENDİ SİZİN BİR İSMİNİZ VARMI!!! - ya niye bağrıyorsunuz adsl i açılmayan benim. benim bağırmam gerekiyor ama insan gibi sizi arıyorum. - özür dilerim beyfendi. eğer isminizi verirseniz sistemden kontrol edicem -sistemdemi, sorun var -evet evet sistemde sorun var ben sistem düzelince sizi arıyacam ii günler -tesekkür ederim. 45 saniye sonra (biz artık arayanın telefon şakası yaptığını sanıyoruz.) -alo ben pazartesi günü basvuru yaptım adsl hayla acılmadı. sistemde sorun var dediniz hayla düzelmedi. -alo siz kimi aradınız -biz oradan basvuru yaptık genc bir cocuk vardı orada -usta siz yanlış aradınız burası terzi niyazinin dükkanı -pardon özür dilerim -alo -ne - ne demek ne - siz alo dediniz -siz de ne dediniz -hee sorun yok ozaman - yok yok -tamam ii günler -siz benimle dalgamı geçiyosunuz -estagfirullah adam seçiyoıruz -sizi şikayet edicem - ne dicen buradaki elemanlar neden müneccim b** yemiyor sesimizden adsl bağlantısını kontrol edemiyor mu dicen - sen görürsün günü senin adın ne -hani pazartesi günü başvuru yaptığınız genç varya ben oyum -ben senin adını bilmiyorum adını söyle -önce sen söyle -ilk ben istedim - yapmayaaaaaaaa gozum işim gücüm var hadi sana ii günler - dur bidakika -ne , benişm adsl ne zaman acılacak - offfffff adınız nedir -ya bak başa dönmeyelim dört gün oldu adsl acılmadı -abi siz afrikalımısınız -hayır o da nerden cıktı - ne bileyim sanki aileniz size ad vermek için bir kahramanlık yapmanızı bekliyor sandım. -terbiyesiz benden günah gitti senin ekmeğinle oynuyacam - sen buraya gel ben sana süper mario oynunu hediye ederim o daha zevkli ekmek le oyun olmaz günah. - dini bu işe karıstırma -ya abicim sen beni nerden arıyorsun yazık değilmi telefon parana - ama adsl açılmadı abi bak baştan anlatıyorum -başlama gene sonuç istiyorum ben sonuç (genede pazartesi basvuru yapanların listesine bakarım ve oradaki isimlerle hitap ederim hiç biri tutmaz.sadece bir bayan ismi vardır.) -siz .... hanımı tanıyormusunuz - evet eşim (büyük bir ciddiyet başlar) -beyfendi sizin adsl bağlantınız aktif -yani -yani internete girebilirsiniz -ama giremiyorum -modem de ısıklar yanıyormu -hayır yanmıyor -kactane ısık yanıyor -hiç yanmıyor -yanlışınız olmalı bir ikitanesi yanmalı -bir dakika -evet - hiç yanmıyor siz bozuk modem verdiniz bize (arkadan yeni sesler gelir 15-16 yaslarında bir cocuk lafa karısır.) - yanınızdaki kim -komsumun oğlu onu verin telefona -merhaba merhaba -canım sen anlıyorsun galiba bu işlerden - evet abi ne oldu -modemi kontrol edermisin - cocuk kıkır kıkır güler neoldu - abi modem yükselteç gibi monitörün üstünde hiç adaptörü takılı değil -splinter yok telefon hattı bile bağlı değil -sen şu işi hallet -tamam abi __________________ |
|
|
|
11-22-2007, 18:19 | #2 |
zuhahaha :
ne insanlar var ya :gul: |
|
11-22-2007, 18:46 | #3 |
saol
|
|
11-24-2007, 14:50 | #4 |