|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
05-20-2008, 23:46 | #1 |
Derinlik Uykusu
Derinlik uykusu bu kıyameti ben yazmadım içine düştüm korkunun, korkunun içine sanıldığı kadar karanlıktım oysa saçlarında ellerinin değmediği gün gibi kalktım. bu kıyameti ben yazmadım sur’a üflenince de yoktum buldum zannedince kayboldum. Kuşlar konar yediveren, kuşlar konar Cama katılır sevgisi gözlerimin Oysaki yazdığım her harf Bir kanat çırpınışıdır yüreğimin Bu kıyameti ben yazmadım. Saçların dolanamazdı ki ellerime Hayalini gezerken gözlerimle Bu kıyameti ben yazmadım Ellerim ellerine değmemişti daha. Korkma iz bırakmam ardımdan Peşime sürüklenen dehliz alsın uykumu Kaçmışım haramiler talan ederken şehri Üç mahpusluk uykuyu Ve göğeren güneşi Almışım yüreğime. İzlerim izlerinle islenmiştir. Artık geçitlerin kuşatılması Beni sarsmaz Çünkü bilirim Bu kıyameti ben yazmadım. Şehrin işrakına kinayedir ne söylenmişse Git -bul- aksi sedası bir gizemdir Dokunmadım ellerine, saçlarına… Dokunduysam yüreğine Gözlerindendir. Derinlik uykusuna daldım Derinliğinin kuyusunda aşkı Aşkın derinliğine inince göğü Matemin rengine seni… Sen diye attım adımımı Bu kıyameti ben yazmadım. İsyanın şehrine dikilen her burç Kalbimin şahdamarıdır. Kopart benliğimi saran hevesi Niyetimi suistimal et Yalnızlığının yazgısında Bu kıyameti ben yazmadım. |
|
|
|
05-21-2008, 12:27 | #2 |
Derinlik uykusuna daldım
Derinliğinin kuyusunda aşkı Aşkın derinliğine inince göğü Matemin rengine seni… Sen diye attım adımımı Bu kıyameti ben yazmadım. çok güzel şiirler saol |
|
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|