|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
05-20-2008, 00:33 | #1 |
Can'ın Mezartaşı'na
Can'ın Mezartaşı'na
İstenmeyen o rüyanın parçasıydım Hani güneş hani aydım Aymazoğlu bir sarhoştum Kimi dolu kimi boştum Tüm maratonlarda koştum Koşumların atmış hergele Tavla oynar zarı gele Ne met ne de cezir Anam ağlar gide gide Basurumdan başlar bezir Taşındaydı nazım bezir Bir Sultan'dan beri yesir Serilmiş altına hasır Orhan gibi müzmin nasır Yıktın mıydı yerle yatır Kalktı mıydı İsa Musa Bazan uzun bazan kısa Şeytan ileydi dünür Kamışında bir mühür Dövmeyinen dövülmüşnen Dağa çıkmış gümüşliylen Çıktı mıydı lamülahe Her yanı dağdan lale İndi miydi bir lekeyle İne çıka ine çıka Şiiri pençe sırtın yaka Bu dünyaya baka baka Zeynep'le aşktan Ayşe Can olduğundan nâşe Kar yağdığından meşe Bakmayın bu gebeşe Çıktıysa da arşa Dikiynen kaşağnan Kabirine mezarına N'olur arazozla işe Sonra çocuklarınki Gençlerinki Tekel İşçilerininki Sonra, ellerin elleri... Ne kadar çok elimiz oldu, baksana, Tutuşa tutuşa Bir orman yangını gibi |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|