|
Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız |
Seçenekler | Stil |
05-03-2008, 13:36 | #1 |
Sting--EveRy Breath You Take( aLdığın heR nefeste)
Every breath you take
Aldığın her nefeste Every move you make Her hareketinde Every bond you break Kopardığın her bağda Every step you take Her adım atışında I'll be watching you Seni izliyor olacağım Every single day Her bir gün Every word you say Söylediğin her kelimede Every game you play Oynadığın her oyunda Every night you stay Her gecende I'll be watching you Seni izliyor olacağım O can't you see O göremiyor musun You belong to me Sen bana aitsin How my poor heart aches with every step you take Her adım atışında benim zavallı kalbim nasıl da sızlıyor Every move you make Her hareketinde Every vow you break Her yeminini bozduğunda Every smile you fake Aldatıcı her gülümsemende Every claim you stake Ortaya koyduğun her iddiada oluyo,sen buna da bi bak I'll be watching you Seni izliyor olacağım Since you've gone I been lost without a trace Sen gittiğinden beri ben iz bırakmadan kayboldum I dream at night I can only see your face Geceleri düşlüyorum ve görebildiğim tek şey senin yüzün I look around but it's you I can't replace Etrafıma bakıyorum ama yerine koyamayacağım tek şey sensin. I keep crying baby please Hala ağlıyorum bebeğim lütfen |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|