|
Yerli ve Yabancı Şarkı Sözleri Şarkı sözleri paylaşım noktanız |
Seçenekler | Stil |
04-25-2008, 22:44 | #1 |
Sagopa Kajmer Diskografisi
ALBÜMLER ”Kötü İnsanları Tanıma Senesi”2008 Track List: 1 İntro 2 Ben Hüsrana Komşuyum 3 Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım 4 Düşersem yanarım 5 İki Tanık 6 Gölge Haramileri 7 Bir Çıkar Yolum Yok 8 Sahibinin Sesi 9 Beyaban 10 Sonumuz Yakın Mesafe 11 Gördüklerime İnanmam Gerek 12 Vesselam 13 Tek başınalığın Yolcusu 14 Yakın ve Uzak 15 Düşenin Dostu Olmaz 16 Dessas 17 Kötü İnsanları Tanıma Senesi Sagopa Kajmer: Kırık çocuk (2007) 1) Sagopa Kajmer-kırık çocuk (80’s skull mix) 2) Sagopa Kajmer-kırık çocuk (80’s skull mix- İnstrumental) 3) Sagopa Kajmer-kırık çocuk (mickolodium mix) 4) Sagopa Kajmer-kırık çocuk (mickolodium mix- instrumental) 5) Sagopa Kajmer-kırık çocuk (orijinal versiyon) 6) Sagopa Kajmer-kırık çocuk (orijinal versiyon-instrumental) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Sagopa Kajmer & Kolera-İkimizi Anlatan Bişey (2007) CD1 1-intro 2-ne bilirsin 3-monotonluk maratonu 4-bir var bir yok (featuring critical of critical madness) 5-sampiyonu sikar yaris 6-gam tozu ve dunyanin ninnisi 7-bagli hayatim pamuk ipligine 8-a dan z ye hiphop argosu (skit) 9-super ikili 10-kendim icin 11-af benim isim degil 12-kolaysa anlat 13-fani 14-biraz gülümsemeye ne dersin (skit) 15-emcee testi (featuring contribution x) 16-sahit varsa konussun 17-yarim gonulle bir opus 18-can havli 19-malum tahrip izleri 20-herkesin bir sucu var 21-outro CD2 ( Parçaların Beatleri ) 1-intro 2-ne bilirsin 3-monotonluk maratonu 4-bir var bir yok 5-sampiyonu sikar yaris 6-gam tozu ve dunyanin ninnisi 7-bagli hayatim pamuk ipligine 8-super ikili 9-kendim icin 10-af benim isim degil 11-kolaysa anlat 12-fani 13-emcee testi 14-sahit varsa konussun 15-yarim gonulle bir opus 16-can havli 17-malum tahrip izleri 18-herkesin bir sucu var ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1-kuvvetmira - mix tape vol.1 (feat. sahtiyan & mista Brown) 2-kuvvetmira - mira kurşunları (feat. sahtiyan & mista Brown) 3-Dj mic check - arabesk (enstrümentalizm) 4-Dj mic check - mutiny (enstrümentalizm) 5-Dj mic check - scratch show 6-duman-yak - old skull b-boyz (dj mic check battle max!) 7-kuvvetmira - köle (izel rmx) - (feat. fuchs, mista Brown &alper tunga)(mic check mickolodium mix) 8-sage francis - hey bobby! (dj mic check mickolodium mix) 9-sagopa kajmer - charles (aruz ölçüsü dirty version) 10-Dj mic check - demo battle (enstrümental) 11-sagopa kajmer - neyim varki (no ceza mix) -------------------------------------------------------------------------------------------------- Kuvvet Mira – Kafile (2006) 01-Sagopa Kajmer-Baytar 02-Sagopa Kajmer-Sitem Depresif- Yar(featuring Mozole Mirach) 03-Sagopa Kajmer-Raffine-Evvela Elveda 04-Sagopa Kajmer-Abluka Alarm-Günlüklerim Aylık Olmuş 05-Sagopa Kajmer-Sansür Perdesi(Featuring Sitem Depresif&Mozole Mirach 06-Sagopa Kajmer-Kolera-La Kayyume İllahu 07-Sagopa Kajmer-Raffine-Yaşananlar Var 08-Sagopa Kajmer-Leadri-Sual 09-Sagopa Kolera-Sevemedim Vedaları(featuring Mozole Mirach) 10-Sagopa Kajmer-Zet-Diyet 11-Sagopa Kajmer-Mozole Mirach-Onca Sancı Varken 12-Sagopa Kajmer-İstisnalar Kaideyi Bozmaz 13-Sagopa kajmer-Abluka Alarm-Eşgalimdi Eşkiya 14-sagopa kajmer-Zet-İstediğimi Verin(featuring Raffine) 15-Sagopa Kajmer-Savaş-Yaşamadım Relax 16-Sagopa kajmer-Kuvvetmira Rap Stickz-KAFİLE ----------------------------------------------------------------------------------------------- – Romantizma (2005) 1. Intromantizma 2. Romantizma 3. Bebegim Öldü 4. Vasiyet 5.Ilgisizlik Hastaligi ( skit ) 6. Leyli 7.Rak Benedam ( feat. Tact Allstarz ) 8. Her hayat bir sorudur ( skit ) 9. Baatil Rhyme 10. Sagopa Yasli Planet 11. We Got Rhymes ( feat. Obscure ) 12. Drama Yollari 13. Kendime Sarilir Donarim 14.HipHOp Sacmaligi ( skit ) 15. Sagopa vs. Kolera 16. Terapi 17. Kopya Kalpler 18. Anektod ( feat. Divine ) 19. Hayat Arabamla 2005 Mil 20. Rüyalarimdaki Isaretler ( feat. Leadri ) 21. Cacaron 22. Pavlovun Köpekleri 23. Bana Müsade Beyler ----------------------------------------------------------------------- Sagopa Kajmer - Distortion (2005) Sagopa Kajmer - 01 - Çilek Intro Sagopa Kajmer - 02 - Sagopa Kajmer - Kir Kalbini Ver Elime Sagopa Kajmer - 03 - Sagopa Kajmer & Kolera - Duygu Sömürgesi Sagopa Kajmer - 04 - Kuvvetmira Rap Stickz - Toplamam Yerde Kalir Kirintin Sagopa Kajmer - 05 - Bling - Blingterlude Sagopa Kajmer - 06 - Kuvvetmira Rapstick - Antrakta Paydos -------------------------------------------------------------------------------- Sagopa Kajmer - Bir Pesimistin Gözyaslari (2003) 1. 56 Denklemli Intro 2. Analiz 3. Insan ve Inanc ( Skit ) 4. Tanri Cekti Tüm Resimleri ( feat. Fuchs ) 5. Varoslar Özgürlük Deemek ( Skit ) 6. Karabiber Duasi (feat. Kasirha ) 7. Karikatür Komedya 8. Kendini Koru ( Skit ) 9. Kör Savasci ( feat. Mista Brown ) 10. Ölüm ve Yasam ( Skit ) 11. Mütalam 12. Sabredin Panik Yok ( Skit ) 13. Degisebilir Heran Adres ( feat. Nadiran aka Funky C ) 14. Rap yaparken Günaha mi Girdim ? 15. Neden Bu Kadar Cok iciyorsun ( Skit ) 16. Maskeli Balo 17. Umut ( Skit ) 18. Ugurla Bahtiyarlari 19. Minimalite ( feat. Fuchs , Mista brown ) 20. Iskeletler diyarinda bir et parcasi 21. Haddimizi Asmissak ( Skit ) 22. Gecmisi Gölgeye teslim ettim CD2 1. Bir Pesimistin Gözyaslari 2. Didaktik Kitaplar 3. Manzumu Mazlum Dinledi 4. Bagdat 5. Üfle Günesi Sönsün 6. Rap Gafil 7. Küheylan 8. Stilo 9. 24 10. Kalp Atislarim 78 BPM ( feat. Kolera ) 11. Etki Tepki (orjinal version feat. Mista Brown ) 12. Kalbim krizin bekcisi Olmus 13. Proportions ( Karabiber Duasi 2 feat. Toolz) 14. Yokluk Icinde Varlik Ceksemde ( feat. Fuchs ) 15. Etki Tepki ( Dj Funky C , dark room Mix ) 16. Sagoladim Beyinleri 17. Iyi Geceler ( outro ) ----------------------------------------------------------------------- Sagopa Kajmer - Pesimist EP (2001) 1 Intro 2 Son Durak Ucurum 3 Sanal Alem Delikanlilari 4 Anla Burasi Dünya 5 Yeraltindaki Karanlik 6 Ölüm Benim Dogumgünüm 7 Pesimist Karamsar 8 s**tirin Gidin 9 Terör Damlalari 10 Timarli Hastane 11 Tek Yürek 12 s**tirin Gidin (Remix) ------------------------------------------------------- Sagopa Kajmer - Sagopa Kajmer (2002) 1. Düsünen Ceset 2. Timarli Hastane 3. Son Durak Ucurum 4. Aruz Ölcüsü 5. Tamu Otobüsü 6. Son Durak Ucurum ( Dj Mic Check ) 7. Kanibal Asiretler 8. Rap Candarbazi 9. Tamü Otobüsü ( Orjinal Version ) 10. Kan Mevsimi 11. S.K.T.R.N.G.D.N. 12. Ifrite Tamim 13. Yeraltindaki Karanlik 14. Rapim Kuduz 15. Dilim Sert , Rapim Mert 16. Katliama Karsi Geldi Iskence 17. Ölüm Benim Dogum Günüm 18. Vuslata 5 kala les 19. Timarli Hastane ( Orjinal Version ) ----------------------------------------------------------- Silahsiz Kuvvet - Ihtiyar Heyeti (2001) 1-Heyet İntro ( Kuvvet Senaryo 2) 2-2001 feat. ceza & Sahtiyan 3-Ekinoks 4-Buralarda Ayaz Var 5-Günah Tohumları (Tabu) 6-1 dk 7-Cenneti Sordum Yitirdiklerime 8-İki Dinle Bir Sus 9-Melodrama feat. Sahtiyan 10-Bir Savaş Bin Ölü 11-Benim İnim Hiphop feat. Mista Brown 12-Rap Eyleme 13-Güneşimden Çekil 14-Ar Gelir Yakın 15-Saltanatın Hakimleri feat. ceza 16-Dünya Koca Mekan 17-Terör Damlaları feat. ceza 18-Localistik Sömürü ------------------------------------------------------------ Sagopa Kajmer - 10 Kursun (2001) 1. Sagopa Kajmer - Dilim Sert Rapim Mert 2. Sagopa Kajmer - Pesimist Stil 3. Sagopa Kajmer - Katliama Karsi Geldi Iskence 4.Sagopa Kajmer - Kendi Silahindan Ona 5. Sagopa Kajmer - Rapim Kuduz 6. Sagopa Kajmer - Kursun Marsi ( feat. Ramiz ) 7. Sagopa Kajmer - Kursun Marsi ( feat. ceza ) 8. Sagopa Kajmer - Üclü Kombine ( feat. Dumanyak , Cabbar ) 9. Sagopa Kajmer - Flow ( feat. Duman ) 10. Sagopa Kajmer - Tek Yürek ------------------------------------------------------------------------------ Silahsiz Kuvvet - Sözlerim Silahim (2000) 1-Kuvvet Senaryo 2-Kıyamet Alameti 3-Katil Senfoni 4-Gerçekleri Gör (Rotalarım Şaştı) 5-Acımasız Yaşam 6-Kuytu Köşeler 7-Durum Beter Artık Yeter 8-Gözegöş Dişediş 9-Bu yaka (Bombala) 10-Vahşet kapında 11-Pes Etmek Yok teslim Olmak Yok 12-İnkar Boşuna (Yaşam Denen Komedi) feat. ceza 13-Duman (Çek İçine) 14-Sözlerim Silahım 15-Beyaz Ölüm (Kara Vatan) Feat. Jay One 16-Doğ ve Yaşa 17-Tek Başına Dimdirek Yaşa 18-Olacak Dostum 19-Kötülüğe Teslim Oluyor İnsan feat. Cabbar & Misero ------------------------------------------------------------------------------------------------ GORA - SOUNDTRACKS 1. Sagopa Kajmer - Al 1 de burdan Yak 2. Sagopa Kajmer - Marifetname 3. Sagopa Kajmer - Ihtiva Recetesi 4.Sagopa Kajmer - Gora Drama Turnz -------------------------------------------------------------------------------------------------- Silahsız Kuvvet - Gerilim Promo 99 1. Gerilim Promo 99 A-Side 2. Gerilim Promo 99 B-Side ----------------------------------------------------------------- DJ MIC CHECK Mic Check - YamYam Organizmalar ( feat. Sahtiyan ) Mic Check - Karatma Geceleri ( feat. ceza ) Mic Check - Toplama Kampi ( feat. ceza ) Mic Check - Televole ( feat. ceza ) Mic Check - Scratch Show / Video ( Privat ) Mic Check - TV8 Scratch ( ceza ve fuat ile ) Mic Check - Dream Tv programlari ( yilbasi canli ) ------------------------------------------------------------------ Sagopa Kajmer-Asya Sentez-toplama kampı Asya Sentez - Toplama Kampı Feat. Dr.Fuchs Asya Sentez - Terör DamlalarıAsya Sentez - Kalbim Reosta Asya Sentez - Karanlık Sokaklar Asya Sentez - Kuvvetsel Konum Feat. Dumanyak Asya Sentez - Rap Adına Asya Sentez - Televole ---------------------------------------------------------------------------------- Kuvvet Mira Kuvvet Mira - Köle Gibi Kuvvet Mira - F.O.K Kuvvet Mira - Disstortion EP Kuvvet Mira– soğuk küvet ------------------------------------------------------------------------------ Pesimist EP ´s Pesimist EP 1 - one second (2002) Pesimist EP 2 - Sagopa Kajmer (2002) ---*01-gemide (intro) ---*02-iskeletler diyarında bir et parçasıyım ---*03-kamil (skit) ---*04-kuduz rap mayın tarlasında Pesimist EP 3 - Sagopa Kajmer / Kolera(2005) ----*1. Sagopa Kajmer - BaseLine ( Outro ) ----*2. Sagopa Kajmer - Interlude ( Skit - Scratchz ) ----*3. Sagopa Kajmer - Super Sperm ----*4. Sagopa Kajmer - İntro Pesimist EP 4 – (kurşun asker)(2006) ---- ----1- Gönüldendir Şikayet ----2- Şikayetname ----3- Kürdan Kollar feat Mozole Mirach ----4- Dil Yaratmakta En Asil Silahları ----5- Cümle Mühendisi ----6- Foseptik feat Kolera ----7- Trakonya feat Kolera ----8- Ewren - The Way You Gotta Be ----9-Ewren - Conclix Of Interest ------------------------------------------------------------- Sagopa Yeraltı Operasyonu ----------------------------------------------------------------------------- Sagopa Kajmer - Diger Rapciler ILe Feat. ler /// ( Albüm Disi , Bazilari Albüm Ici) Sagopa Kajmer - Icimdeki Seytanin Ensesindeyim ( feat. MT , Kasirga ) Sagopa Kajmer - Kambur Kelimat ( feat. Toolz) Sagopa Kajmer - 3 Sefil Sair ( feat. Derin Darbe ) Sagopa Kajmer - Filmin son Karesi ( feat. Fuchs ) Sagopa Kajmer - Hade hade Hooy ( feat. Dr. HipHop) Sagopa Kajmer - Neyim Var Ki ( feat. ceza ) Sagopa Kajmer - Kara Maskeli Istanbul ( feat. Fuchs , Funky C ) Sagopa Kajmer - Sokaklarin Melodisi ( feat. Mista B. , Fuchs ) Sagopa Kajmer - Günlerim Aglak ( feat. Kolera ) Sagopa Kajmer - Aklimin Odalari ( feat. Kolera ) Sagopa Kajmer - Gercekler ( feat. Sirhot ) Sagopa Kajmer - Linguistiks ( feat. Supreme hebrew intelekt) Sagopa Kajmer - Sanal Alem Delikanlilari ( feat. ceza ) Sagopa Kajmer - Iskeletler Diyarinda Bir Et Parcasi ( feat. Derin Darbe ) Sagopa Kajmer - Hoscakal ( feat. Mista B. )--- Sagopa Kajmer - HipHop Alemi ( feat. Derin Darbe ) Sagopa Kajmer - Yagmur ( feat. Domination) Sagopa Kajmer - Kuduz Rap ( feat. İQ) Sagopa Kajmer - Durma Hadi sek go (feat. İQ) Sagopa Kajmer - Yalanlar (feat. İQ) Sagopa Kajmer - tek kanatlı kuş (feat. MT) ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Silahsiz Kuvvet - Diger Rapciler ILe Feat. ler /// (Albüm Disi , Bazilari Albüm Ici) Silahsiz Kuvvet - Karanlik Manzaralar ( prod. Mista B. ) Silahsiz Kuvvet - Cocukmuyum? ( feat. Sahtiyan / prod. Mista B. ) Silahsiz Kuvvet - Piston ( prod. Sahtiyan / feat. Kolera , ceza , mista b. ) Silahsiz Kuvvet - Cihana Hitabe Remix ( prod. Fuat / feat. ceza , Sahtiyan ) Silahsiz Kuvvet - Amerikanciklara Selam (feat. Fuat , ceza , Sahtiyan ) Silahsiz Kuvvet - Lanet Sehir Istanbul ( feat. Statik ) Silahsiz Kuvvet - Inkar Bosuna Bak Aynaya (feat. Sozlu Taarruz) Silahsiz Kuvvet - Sana Bana Kalmaz Bu Dünya ( feat. Masta Kara ) Silahsiz Kuvvet - Kukla ( feat. Turbo ) Silahsiz Kuvvet - Rap Hediye ( feat. Sirhot ) Silahsiz Kuvvet - Illeti Name ( feat. Sahtiyan , Mista Brown) Silahsiz Kuvvet - Bir Damla Su ( feat. Sözlü Taarruz ) Silahsiz Kuvvet - Subjectif Prespektif ( feat. Sirhot ) --- ------------------------------------------------------------------- Video Klipler 1. Maskeli Balo 2. Neyim Var Ki ( feat. ceza ) 3. Karikatür Komedya 4. Al 1 de Burdan Yak 5. Vasiyet 6. Bebegim Öldü 7. Baytar 8. Kolaysa Anlat 9. Kırık Çocuk 10. monotonluk maratonu 11. Kendim için ------------------------------------------------------------------ SAMPLE´s Abstract Rude Prevail - Stop biting ////// Sagopa feat. Dr. Fuchs - Kara Maskeli istanbul Deep - Purple - Soldiers of Fortune ////// Sagopa Kajmer - icimdeki seytanin ensesindeyim Kishore Kumar and Lata Mangeshkar - Agar Tum Na Hote////// Sagopa Kajmer - Al 1 De Burdan Yak Jean Francois Michael - Coupable ////// Yokluk Icinde Varlik Ceksemde Sagopa Kajmer - Stilo / orphaned land - seasons unite Sagopa Kajmer - Kör Savaşçı remix / TATU - 30 Minutes Sagopa Kajmer - Düşünen Ceset / Çağrı Film Müziği Sagopa K - Bir Pesimistin Gözyaşları / Kostas Pavlidis - Jastar Amenge Dur Sagopa Kajmer - Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim / Empyrium - Autumn Grey Views Sagopa Kajmer - 24 / The Pianist - Nocturne in C minor (soundtrack) Sagopa K – Dilim Sert Rapim Mert / Yedi Karanfil – Bugün Sagopa K – İskeletler Diyarında Bir Et Parçası / Boom Bap Project - Odds on Favorite Sagopa K - Pesimist EP 2 / George Winston – Woods + George Winston - Colors of the Dance Sagopa K - Değişebilir Her An Adres / Apocalyptica - Beyond Time Sagopa K feat Fuchs – Tanrı Çekti Tüm Resimleri / Lacrimas Profundere - The Crown Of Leaving Silahsiz Kuvvet - Dört Tarafım Yalan / Orhan Gencebay - İç Benim İçin Silahsiz Kuvvet - Bir Savas Bin Ölü / Gotan Project - Cairo - ( Karunesh – Solitude Sagopa Kajmer feat. Mista Brown - Kor Savasci / Empyrium - Fossegrim Sagopa Kajmer - Maskeli Balo / MSG - Nightmare SAgopa Kajmer-Yeraltındaki Karanlık / Mt feat Dykey- Ütopya Sagopa K – İskeletler Diyarında Bir Et Parçası / Boom Bap Project - Odds on Favorite Silahsız Kuvvet - Doğ ve Yaşa / Orhan Gencebay – Ziyankar Silahsiz Kuvvet - Buralarda Ayaz Var / Yedi Karanfil - Govel Ördek Silahsiz Kuvvet - Göze Göz Dişe Diş / Yedi Karanfil - Iki Keklik Silahsız Kuvvet - Rap Eyleme / Wu-Tang – Visionz prodüktörlüğünü yaptığı albümler Kolera-Taş dibe düşmez 1) taş dibe düşmez orjinal version 2) taş dibe düşmez micKOLOdium mix 3) taş dibe düşmez orjinal version instrümental 4) taş dibe düşmez micKOLOdium instrümental ---------------------------------- Sagopa Kajmer & Abluka Alarm-Ahenk Sagopa Kajmer 01- Virane Dervişler Sagopa Kajmer 02- Tövbelerim Hasarlı Sagopa Kajmer - 03- Ne Fark Eder Sagopa Kajmer - 04- Dar Mesafe (( İnterlude )) Sagopa Kajmer - 05- Yeminli Yaver Sagopa Kajmer - 06- Ben Bir İnsanım Sagopa Kajmer - 07- Rüyalar ve İnsanlar Sagopa Kajmer - 08- Kaos (( İnterlude )) Sagopa Kajmer - 09- Hersey... Herkes Sagopa Kajmer - 10-Ahenk Sagopa Kajmer - 11-İçimizden Geldi Sagopa Kajmer - 12-HamleSagopa Kajmer - 13-Bu Laflar Benden Sagopa Kajmer - 14-Bitik Şans Sagopa Kajmer - 15-Paravan Sagopa Kajmer - 16-Kum Saati (( Outro )) ---------------------------------------------------------------- Kolera - Karantina Embryo 1-Black Widow (intro) 2-Matine Araları 3-Kleptoman 4-Karantina Embryo 5-Yaprak Dökümü 6-Kurgu Bilimi 7-Triplex Mazi (featuring Derin Darbe) 8-Avam Bir Kurgu 9-Kontralto Kontra 10-Aklimin Odaları (featuring Sagopa Kajmer) 11-Bugun Mutlu Olamayacak gibiyim 12-Küllendim Yıllarla (featuring Abluka Alarm) 13-El İzi Koleksiyonum 14-Günlerim Ağlak (disi kisilik) (featuring sagopa kajmer) 15-Irtifa Kaybı 16-Trubulans & Odessa ------------------------------------- Fuchs - Huzur N Darem 01 Intro 02 Kara Maskeli Istanbul Ft. Sagopa Kajmer, Funky C 03 Tilki Dansi 04 Askerden Mektup 05 Bu Dünyada Yasadikca Savas Ft. 9.C.C. 06 Yalan 07 Dünya Dönüyor Ft. 9.C.C. 08 Interlude 09 Sokaklarin Melodisi Ft.Sagopa Kajmer, Mista Brown 10 Dilimde Rapim Ft. Funky C 11 Havalar Attin Ft. 9.C.C. & Funky C 12 Bahanem 13 Minimalite feat. Dj Mic Check & Mista Brown (Remix) 14 Ümitsiz Daglar 15 Outro ------------------------------------------------- Ceza - Rapstar 1- rapstar 2- panorama harem 3- anneme 4- sabah basti geceyi (savas cocuklari part 2) 5- neyim var ki feat sagopa k 6- rudeboy vs. bad boy feat dr. fuchs -------------------------------------------------- Ceza - Medcezir 1-Med Cezir 2-Tek Bir İhtimal Var 3-Sokak Sanatı 4-Meclis-i Ala feat. Dr. Fuchs 5-Buz Dağları 6-Anladınmı Derdimi Bu…. 7-Savaş Çocukları 8-Kalbim, Rapim, Nefretim, Cezam 9-Komedyenler İşbaşında feat. Dj Funky C 10-Ceza Sahası 11-Kalbim Reosta feat. Sirhot 12-Dejavu 13-Açık Arttırma ----------------------------------------------- Düzenlemelerini yaptığı albümler Raffie - Leh”CHE” Mixtape 1. Intro 2. Üçlük 3. N.Z.İ.Ö.N. (feat. 47 & Saheed) 4. Adım Muhalefet (Reverans) 5. Dertler Anlartılmaz (feat. Daral & Saheed) 6. Sondu Günlerim (SLUG) 7. Interlude 8. Istinabem (feat. Saheed) 9. Bitsin 10. Leh”CHE” 11. Toplam (Toplam) 12. a) Son Ebe (Toplam 2003) b) Outro ---------------------------------------- Derin Darbe - Karamsar Naralar 01-Intro 02-Karamsar Naralar 03-Destek Çağır 04-Hiphop Alemim 05-Her Nefeste 06-Benim Hayallerim Vardı 07-Hecin Üstü Bir Masal Ben 08-Şiirsel Yatalak 09-Paraf 10-Skit 11-Yılları Duvarına Çiz 12-Kanunun Kestiği Parmak 13-Rap Mahzeni 14-Tek Amaç 15-Gufran Eyle 16-Meknuz Kalayım 17-Skit 18-Neredeydin 19-Gömüldü Toprağa Yasak 20-7 Nota Raperler Derneği (7.n.r.d.) alıntıdır........ |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|