|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
04-23-2008, 23:33 | #1 |
tut yüreğimden
Tut yüreğimden.. Kahrolası gecelere sitemim dayanılmaz artık... Bir nebze gün ışığı ektiğim yüreğim dayanamıyor ağrılara.. Acılar güzergah kursada yaşadığım her zamana.. Ben zamanlarda yitip gittim.. Bir nefes ol bende... Belki içime çektiğimde bir solukta, çare olurmuydun ? Dol içime bir nefeste... Her soluk alışımla ölüme biraz daha yaklaşmış olurmuydum o zaman yine... Nedir sitemin gözümden akan damlalara??? Bağıracaksan avazın çıktığnda, Dön de bak bana... O gözyaşlarım benim hüznümden çoşan sevda.. O gözyaşlarım benim aşkımdan bir parça.. O gözyaşı yüreğimde ki senden hatıra.... Beni erittiğin geceler, neden öldürmedin? Neden önce cehenneme koydun sonra acı çektiğimi görmedin.. Hangi deme çare olur dedin yaralarım.. Hangi dem çare olur dedin ben hala hep ağlarımm???? Dil sukuta yenik, Kulak sessizliğe, gözler karanlığa... Ağladığımı gör bir daha.. dön bak bana gözlerimdeki yaşları tut.. Tutabilirmisin söyle bana? yar dön bak, ağladığımı gör bir daha... Sonra ardına bakmadan giderken dön bak birdaha... Söyle hicranımı dindirebilecekmisin ? Söyle solan gökkuşağımın yedi rengini geri verebilecekmisin ? Söyle sensiz ağladığım her salisenin hesabını verebilecekmisin ? Söyle gülmeyi unutan gözlerimi yeniden güldürebilecekmisin ? Tükendi yar, benim soluklarımda yaşattığım sevdam nefessiz kalıp tükendi.. Geri gelmez bir döngüye giren yüreğim ölümlere yenik kaldı.. Ahı tutmayacak dualarım bitti, sessiz ağladı.... Ben bittim yar, eski benden eser kalmadı.. Ben gittim yar, geriye sadece bir ceset kaldı... ~gözyaşı~"Züleyha KARATAŞ" |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|