|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
Seçenekler | Stil |
11-10-2007, 03:21 | #1 |
askerlikten muaf tutulmak için yapılanlar :):)
> >>Askerlikten muaf tutulma talebi
> >>(Aşağıda anlatılan bu olay resmi kayıtlardan alınmıştır.) > >> > >>Saygı değer Hakim Bey.. > >>Saygılarımla size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri > >>bildirmek istiyorum. > >>Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz. > >>Şu günlerde askerliğe çağrılacağım. > >>Adım Cafer Keskinbıçak . 24 yaşındayım , > >>44 yaşında Mahmure adındaki dul bir bayanla üç yıl önce evlendim. > >>Mahmure'nin 25 yaşında Düriye adında bir kızı var , babam Ferit > >>Keskinbıçak ta üvey kızım Düriye ile geçen yılın Ocak ayında > >>evlendi. > >>Böylelikle babam, karımın kızı ile evlendiği için damadım olmuş oldu. > >>Aynı zamanda, üvey kızım Düriye de babamla evlendiği için üvey annem >olmuş > >>oldu. > >>Karım Mahmure , geçen sene benden hamile kaldı ve Kamil adını >koyduğumuz > >>bir oğlumuz oldu. > >>Oğlum Kamil, üvey kızım Düriye'nin erkek kardeşi , babamın hem > >>kayınbiraderi hem de torunu, üvey annemin de erkek kardeşi olduğu > >>için benim de dayım oldu. > >>Babamın eşi , yani üvey kızım Düriye , geçen sene Kasım ayında > >>babamdan Arif adında bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.Arif , babamın > >>oğlu olduğu için erkek kardeşim , üvey kızımın oğlu olması nedeniyle > >>de torunum olmuş oldu. > >>Dolayısıyla üvey kızım Düriye'nin oğlu Arif'in aynı zamanda büyük > >>babasıyım. > >>Sayın hakim bey sizden ricam, benim askerlik görevimden muaf olmam >yönünde > >>karar vermenizdir. > >>Zira şu anda ben... babam Ferit Keskinbıçak'ın oğlu, Babamın torunu > >>olan , oğlum Kamil Keskinbıçak'ın babası, Babamın üvey kızım > >>Düriye'den doğan oğlu Arif Keskinbıçak'ın ise büyükbabasıyım. >>>Bu durumda, siz de iyi biliyorsunuz ki mevcut kanunlarımız uyarınca >>>büyükbaba, baba ve oğul aynı zamanda askerlik yapamazlar.. >>>Saygılarımla. > >>Cafer Keskinbıçak. > >>Not : Adıyaman ili .... ilçesi ... Asliye Hukuk Mahkemesince... > >>Adli Tabiplik raporunda belirtilmiş olan psikolojik > >>rahatsızlıklarından > ve > >> (!) aile içindeki dengesizliklerden dolayı Cafer Keskinbıçak'ın > >> askerlik hizmetinden muaf tutulmasına ve askerlik şubesindeki > >> dosyasına bu > şekilde >>>işlenmesine karar verilmiştir |
|
|
|
11-10-2007, 12:59 | #2 |
teşekkürler...........
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|