|
Türkiye ve Dünyadan Haberler Son dakika haberler ve son gelişmeler burada . |
Seçenekler | Stil |
03-11-2008, 16:17 | #1 |
Türkiye'de başlatılan en kapsamlı eğitim organizasyonu
Türkiye'de başlatılan en kapsamlı eğitim organizasyonu
20 ülkeden 100’ün üzerinde üniversite, kolej, dil okulu ve lisenin yer aldığı 13. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı 27 Mart'ta başlıyor. Reklam 13. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı başlıyor Türkiye’de yapılmakta olan en kapsamlı yurtdışı eğitim organizasyonu olma özelliği taşıyan International Education Fairs of Turkey (IEFT), bu yıl 13. Yurtdışı Eğitim Fuarı’nı düzenliyor. 20 ülkeden 100’ün üzerinde üniversite, kolej, dil okulu ve lisenin yer aldığı 13. IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarı; 27 Mart Kıbrıs Atatürk Kültür Merkezi’nde, 29-30 Mart İstanbul Hilton Otel’de ve 1 Nisan Adana Hilton Otel’de, 2 Nisan Ankara Sheraton Otel’de ve 4 Nisan İzmir Hilton Otel’de düzenlenecektir. Fuarlara; ABD, Almanya, Kanada, İngiltere, Hollanda, Avustralya, Fransa, İsviçre, Polonya, İtalya, İspanya, Macaristan, Malta, Rusya, Çin, Estonya, Litvanya, Güney Afrika, Birleşik Arap Emirlikleri gibi ülkelerden California State University, University of Connecticut, Macquarie University, Universıty of California San Diego, The State University of Newyork, Trent University Canada, Depaul University, University of Debrecen Tıp Fakültesi, University of Kansas, University of Hartford, Leiden University, Stenden University, European Business School, University of Pecs, University of Sussex, University of Surrey, Stirling University, Heriot Watt University, North Eastern University, University of Southampton, Tallinn University of Technology gibi saygın üniversiteler ve kolejlerin temsilcileri katılmaktadır. 13.IEFT Yurtdışı Eğim Fuarı’nda; lisans, yüksek lisans, doktora, dil okulları, yaz okulları, sertifika, diploma, staj, lise eğitimi, Au Pair, Work & Travel ve burslu eğitim konusunda üniversite ve kolej temsilcilerinden bilgi elde edilebilir, ücretsiz yurtdışı seminerlerine katılabilinir. Ayrıca, Uzakdoğu’da özellikle Çin’de eğitim olanakları hakkında da bilgi edinme imkanı bulunabilecektir. ALMANYA ÜNİVERSİTELERİ IEFT FUARLARINDA Avrupa Birliği giriş sürecinde, Türkiye’den Avrupa’ya eğitim almak üzere giden öğrencilerimizin sayısı her geçen gün artmaktadır. Bu kapsamda, Alman Üniversiteleri ve eğitim kurumları özel katılımlarıyla IEFT Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda Türk öğrenciler ile buluşup tüm sorularını yanıtlayacak ve Almanya’da parasız lisans, yüksek lisans ve dil eğitimi konusunda öğrencileri bilgilendireceklerdir. 13.IEFT Fuarına katılan bazı Alman devlet üniversiteleri; Georg-Simon-Ohm-Fachhochschule Nürnberg, Martin-Luther-Universität Halle-Wittenberg, Albert-Ludwigs-Universität Freiburg im Breisgau, International University in Germany Bruchsal gGmbH, Technische Universität Hamburg-Harburg, Hochschule Bremen, Hochschule Albstadt-Sigmaringen. Halka açık ve ücretsiz olan fuarlar, 12:00-18:00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Katılımcıları; sürpriz hediye, burs ve çeşitli etkinliklerin beklediği fuarlarla ilgili detaylı bilgi ve online davetiye için www.ieft.com.tr adresinden veya 0 212 244 42 13 no’lu telefondan bilgi alınabilir. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|