|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
02-25-2008, 22:00 | #1 |
SEN......bak anla yeter beni......
Seninle paylastim .......
Seninle güldüm seninle agladim..... Yanlizligimda bir sen destek oldun bana.... Sardin beni o simsicak kollarinla..... Bir Anne gibi sefkatli.... Bir Baba gibi korudun kolladin hep beni.... Agladimda bir sen sildin gözyaslarimi.... Yanimda oldun sen anlattin yaptigiim yanlislari.... Senle paylasdim anilarimi.... Düsdüm kalktim senden ögrendim yilmamayi.... Bir gölge gibi takip ettin beni.... En zor günümde sen tuttun elimi.... Birakma dedin sen kendini.... Yerinde yargiladin .... Yerinde övdün beni.... Basimi sana dayayip Güclenmeyi ögrendim ben senden Birakma vazgecmi dedin kendinden..... Sen mutlu olmayi ögrettin bana.... Sabahlari güler yüzle güne baslamaya.... Ters giden herseyde sen topladin yüregimi.... Yigitlik yüreklilikti kalan bosluk bende... Sabir güven özveri buldum bende sende..... Her aklima geldiginde yasiyordum ayni seyleri.... Sen özveride bulundun ve verdin kendime olan güveni.... Dosttan öte arkadasliktanda ötesin sen benim icin...... Hic bir gün ayrilmayalim önemlisi cünki benim icin...... Özelsin degerlisin kaybetmek istemem ben seni..... Her güzel sey elimde olsa degismem ben seni!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|