|
Site Tanıtımları Sitelerinizi bu başlık altında tanıtabilirsiniz.. |
Seçenekler | Stil |
11-18-2011, 16:36 | #1 |
Yakaladinyakaladin.com Şikayet Hattı
İçerik:
YakaladinYakaladin.Com ekibi olarak hem satış öncesi hem de ürün satışı sonrası desteğimizi sürdürmekteyiz. Bu bakımdan bize daha kolay ulaşmanız için şikayet hattımızı açmış bulunuyoruz. Şikayetlerinizi yorum kısmından bize ilettikten kısa süre sonra size geri dönüş yapılacaktır. Eğer bizimle ilgili bir şikayetiniz varsa lütfen çekinmeden direk bize iletiniz. Bizde sizi memnun etmek için hemen çalışmaya geçelim. yakaladın yakaladın şikayet hattı tek tıkla ulaşabilirsiniz. Şikayet dışında önerileriniz de bizim için çok önemli. Bunun için sizi açılan blog adresimize davet ediyoruz. Yakaladinyakaladin.com Öneri Hattı YakaladinYakaladin.Com Aslında Kimdir? YakaladinYakaladin 20 yılın üzerinde bir geçmişe sahip şirketimizin değer verdiği önemli bir projedir. Dünyada profesyonelce yapılan bir e-ticaret şekli olan "one day one deal" yani her gün tek ürün modelini ülkemizde de sizlere profesyonel hizmet anlayışıyla sağlamayı amaç edindik. İddia ediyoruz kendi ithalatı veya imalatı olmayan sadece piyasadan parça parça mal toplayan 3-5 kişilik firmalar size dünya standartında hizmet veremezler. Ünlülerin YakaladinYakaladin.Com için görüşleri: Kuşum Aydınla sıcak bir söyleşi: 1-İnternetten çok sık alışveriş yaparmısınız? Tabikii , ancak güven duyduyum ve sürekli alışveriş yaptığım belli siteler vardır sadece oralardan alışveriş yapıyorum. 2- Yakaladinyakaladin.com u tercih etme sebebiniz nedir? Bir arkadaşımın tavsiyesi ile üye oldum. Kendisi bu sitenin müdavimi. Bende sayfaya girdim, ürünler epey ilgimi çekti. Fiyatlarının uygun olması daha doğrusu kaliteli ürünleri uygun fiyata sunmaları ve kargolarının hızlı olması beni çok memnun etti. Çünkü internetten genelde insanlar keyif için alışveriş yaparlar ve aldıkları şeyin hemen eline ulaşmasını isterler.Ben siparişi verdim 24 saat geçmeden paket kapımda. Gerçekten çok hoşuma gitti. Sonra ürün seçeneklerinin bol olması ve her gün yeni çıkan fırsat ürünün mail adresime gönderilmesi artı puan yarattı. 3- Yakaladinyakaladin.com dan alıp en çok beğenerek kullandığınız ürün hangisidir. Dondurma makinası, İnanın harika bir ürün.Sonra yumurta pişirme makinası. Pazar sabahları keyifli kahvaltı yapmayı severim. Çok severek kullanıyorum 4- Sevdiklerinize yakaladinyakaladin.com u tavsiye edermisiniz? Ederim tabikii neden etmeyeyim. Benim için en önemli şey güvendir. Güven duyduğum bir siteyi seve seve tavsiye ederim. 5- Yakaladinyakaladin.com dan başka beklentileriniz nelerdir? Valla şuanda çok iyi gidiyorlar. Kısa sürede çok yol katettiler. Allah yollarını açık etsin. YakaladinYakaladin.Com sitemiz üzerinden müşteri yorumları da görebilirsiniz. Şimdiden iyi alışverişler diliyoruz. |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|