|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
|
Seçenekler | Stil |
02-10-2010, 11:01 | #1 |
Sonsuza kadar seni seveceğim ...
Sokaklarda dolaşıyorum sessiz ve avare Yıldızlarsa hep peşimdeler Geceler soğuk,caddeler ıssız ve karanlık Yalnızlık benden vazgeçmiyor. Benim senden vazgeçemediğim gibi Ama zorda olsa alışmam gerekiyor. Biliyorum fakat unutmak istemiyorum seni Belki de hala kalbimin güneşi olarak Parlamanı istiyorum Karanlık gecelerimi aydınlatmanı Zor günlerimde hep yanımda olmanı Belki de yalnızca seni istiyorum Belki de…………… Senin yokluğuna alışmak Senin gittiğine inanmak Herşeyi bir anda kabullenmek çok zor Hele seni unutmak o kadar acı ki Öyle bir acı ki anlatılmaz Öyle bir ızdırap ki sadece sevenler bilir. Sanki yüreğime gömmüşüm seni Dokunduğum her yerde Söylediğim her sözde sen varsın sadece sen Yavaş ve sessiz bir yok oluş var içimde. Büyük bir aşkın hüzünlü yok oluşu. Bütün umutların sönüşü Sanki bir yangın,bir alev fırtınası Bütün duygularımı birer birer yakıyor. Ve yüreğim sana sevdalı,yüreğim yanıyor. Çaresizlik içinde kızıl bir kor gibi aşkına yanıyor. Yavaş yavaş bende tükeniyorum artık Aşkımın acısı, yüreğimdeler yangın Beni sessizce öldürüyorlar,acı çekmeden yavaşça ölüyorum. Biliyorum ki ölüme yaklaşmak zor olacak Belki de korkacağım ilk zamanlar Ama daima mutlu olacağım Ve SONSUZA KADAR seni seveceğim… alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|