|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
02-01-2010, 10:56 | #1 |
Pendik Anadolu Tek.L,Anadolu ML,Teknik Lise ve Endüstri ML
Pendik Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi'nin kuruluşu çok yakin bir tarihtir . Okulumuz 08/09/1994 tarihinde tamamlanarak , 1994 - 1995 Egitim Ögretim Yilinda ,Endüstri Meslek Lisesi olarak Tesviye - Elektrik ve Elektronik bölümleriyle Eğitim - Öğretime baslamistir . Kurulus olarak 25000 metrekarelik bir alanda bir dershaneler blogu , kapali spor salonu , üç blok da atölyelerden olusmaktadir Ayrica ögrencilerin spor yapabilmelerini sağlamak için bahçede bir de futbol sahasi tamamlanmistir . 1997 - 1998 Egitim ve Ögretim yilinda dershaneler blogunun birinci kati düzenlenerek Endüstri Meslek Lisesi Kimya Bölümü Egitime açilmistir . Endüstri Meslek Lisemiz halen bu dört bölümle Egitim ve Ögretimine devam etmektedir . Teknik Lisemizin Elektrik Bölümü 1999 - 2000 Egitim Ögretim yilinda açilmis olup Makine Bölümümüz ise 2003 - 2004 Egitim Ögretim yilinda Meslek Liselerinin 9. siniflarindan ögrenci kaydiyla Egitim ve Ögretime açilmistir . Teknik Lisemiz halen bu bölümlerle egitimine devam etmektedir. 2005 yılında açılan Anadolu Teknik Lisesinin bünyesinde Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Bölümü mevcuttur . Çağın ihtiyac duyduğu meslek adamlarını yetiştirecek olan bu bölümümüz ; Hükümetimiz ile Japon Hükümeti arasındaki teknik işbirliği anlaşmasına dayalı olarak Japon Uluslararası İşbirliği Teşkjilatının desteği ile okulumuzda açılmış olan proje bölümüdür . 2006-2007 yılında açılan Anadolu meslek lisesi endüstriyel otomasyon teknolojileri bölümüyle eğitim ve öğretime devam etmdir. Halen okulumuz : ANADOLU TEKNİK LİSEa-Endüstriyel otomasyon teknolojileri elektronik bölümü TEKNIK LISESI :b-Endüstriyel otomasyon teknolojileri mekanik bölümü a- Elektrik - elektronik teknolojileri alanı, b- Makine teknolojileri alanı, ENDÜSTRI MESLEK LISESI : a- Elektrik - elektronik teknolojiler alanı, b-Makine teknolojileri alanı, c- Kimya ve işleme alanı , ANADOLU MESLEK LISESI : a-Endüstriyel otomasyon teknolojileri bölümü
|
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|