|
Liseler ve Üniversiteler Lise ve üniversite ilgili her paylaşım burada. |
Seçenekler | Stil |
01-25-2010, 10:53 | #1 |
çanakkale İmam Hatip Lisesi ve Anadolu İmam Hatip Lisesi
Çanakkale İmam-Hatip Lisesi ve Anadolu İmam-Hatip Lisesinin; İmam-HatipLisesi kısmı 1975-1976 öğretim yılında, Anadolu İmam-Hatip Lisesi kısmı da 1996-1997 öğretim yılında eğitim-öğretime açılmıştır.
Okulumuz şehrin merkezinde , 4 katlı, kaloriferli bir binadır.Bilgisayar Laboratuarı, Fizik-Kimya-Biyoloji Laboratuarı, Kütüphane, Konferans Salonu… gibi eğitim - öğretim birimleri ile bahçesinde; futbol, voleybol ve basketbol sahaları mevcuttur. EĞİTİM ÖĞRETİM DURUMU Eğitim-öğretim 15-20 kişilik sınıflarda bilgisayar, projeksiyon cihazı,doküman kamerası… gibi eğitim teknolojileri kullanılarak yapılmaktadır.Öğrenciler boş zamanlarında projeksiyon cihazı ile, sinema ortamında, eğitici – öğretici filimler izleyebilmektedirler. PANSİYON DURUMU Çanakkale İmam-Hatip Lisesi ve Anadolu İmam-Hatip Lisesi bünyesinde, 50 öğrenci kapasiteli, Devlet Parasız ve paralı Yatılı pansiyonu bulunmaktadır. Devlet Parasız Yatılı Pansiyonuna; Merkezi sistemle DPY sınavını kazanan öğrenciler yerleştirilir. Kontenjan dolmaması halinde, Bakanlıkça belirlenen tarihte, mahalli sınavla, kontenjan doluncaya kadar öğrenci alınır. Parasız yatılı öğrencilerimizin yeme-içme, yatıp-kalkma, kitap, kırtasiye, giyecek ve tedavi giderleri devletimiz tarafından karşılanmaktadır. Pansiyonda gündüzlü öğrenciler de ücretini ödeyerek öğle yemeklerini yiyebilmektedirler. Pansiyonda kalan öğrencilere, her gün derslere hazırlık için etüt uygulaması yapılmaktadır. Adres: Kemalpaşa Mah. Cumhuriyet Meydanı No:3 Tel:0(286)2172132 Tel:0(286)2124812 |
|
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|