Okulumuz hayırsever Halil Hikmet Karabacak ve Aybers Karabacak tarafından 2004 yılında yaptırılmıştır.
-2004-2005 eğitim ve öğretim yılında eğitime başlamıştır. 26/05/2005 tarihinde Milli Eğitim Bakanı Sn.Doç.Dr. Hüseyin ÇELİK tarafından resmi olarak açılışı yapılmıştır.
Ø -Okulumuz 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir.
-Okulumuzda ikili eğitim – öğretim yapılmaktadır.
Ø -20+1 Bilgisayardan oluşan Bilgi Teknolojisi Sınıfımız gereken plânlama yapılarak öğretmen,öğrenci ve velilerin kullanımına sunulmuştur.
-ENTON Kimya A.Ş. tarafından okulumuza kazandırılmış olan kimya- biyoloji laboratuarımız mevcuttur.
-Hayırsever SE-GÜ A.Ş. mühendislik tarafından okulumuza kazandırılan fizik laboratuarımız mevcuttur.
-Orta kapasite de bir kütüphanemiz mevcuttur.Araştırma yapmak isteyen öğrencilere okul saatleri dahilinde açıktır.
-Okulumuzda güvenlik için alarm sistemi ve gizli kamera ile izlenim vardır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " İletişim " kısmından bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.