|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
12-18-2009, 17:46 | #31 |
Varlığım seninle… Zamana senin adınla mühür vuruyorum. O mühürler ki zamanın sonsuza uzandığı yerde ancak yine senin adınla açılır yine senin adınla okunur. Yüreğim SeninLe MühürLensin.. |
|
03-11-2010, 11:44 | #32 |
Nefes nefes aşk çekerken Mevla'ya Üstümde aşk kokusu var Yaşadıkça beni yontar Ve benzetir insana Elimde vav Gönlümde vav Gözümde vav Dem dem vav kesilirim Beni insan yapana Ey kalbimden geçeni bilen Allah'ım "Kulum" de kâfi bana İster nârına garket İster nuruna |
|
05-05-2010, 16:50 | #33 |
. Bir sevda düşlemesi gibidir aşk !... Yanmaktır bir gülün kırmızısında... Türküler yakmaktır sevgiliye... Gün batımlarında tutulan sevdaları gün doğumlarında aramanın adıdır aşk... Seherlerde bülbülün yanık nağmelerinde gül hasreti çekmektir... Güle rengini veren, yüreğini veren bülbül olmaktır aşk... Aşk... Kar beyazı vefalar saklar bağrında ama sonu "kaf" la biten, "aşk" ta kalb vardır... Çünkü Kaf, kalbidir aşkın... Aşkın kalbini çıkarıp aldığınızda geriye "aş" (k) kalır, ceset kalır, madde kalır... Aşk medeniyetinin sevgi pazarında, gönlümü bir sevdaya, son sevdaya, en sevdaya sunmanın hesabındayım... Kapısına gelen aşıkına seslenen sevgilinin tek olma hayali gibi… - Kimsin ?.. diye seslenir kapısını çalana… Aşka tutulan aşık "benim" der... Ve tekrar seslenir sevgili... - Burada iki kişiye yer yok... Gönlüm teki arzular... Tekrar kapının tokmağına dokunan ve ısrarından vazgeçmeyen aşık, benlik libasından sıyrılır... "Sen' im" der... Vahdete adım atar, bırakır ikiliği, bırakır çokluğu... Sevdiğinde fani olur ve aşk' ın bekasını bulur… Çünkü !... Ebedi aşkı arzulayanlar, sevdiğinde fani olup ölümsüzlüğe kucak açanlardır... .... |
|
06-28-2010, 15:19 | #34 |
Sen ve Ben
Delikanlı - Hediyemi aldın mı? Kız - Hayır almadım buna liyakatim yok Delikanlı - O ne demek? Kız - Haddim yok gibi. Yani sen şimdi onu da sorun yapacaksın, altında bir şeyler arayacaksın. Kıracaksın beni.. Delikanlı - Ne alacağına bağlı Kız - İçimden gelen, beni hatırlatması bakımdan ufak bir şey düşünmüştüm. Kokumu sıkacaktım üstüne ve ben gelmiş gibi olacaktı Delikanlı - X5 olsun o zaman. Seni hatırlatır bana Kız - X7 daha uygun olur. Ne dersin? Delikanlı- Ben onları çok beğenmiyorum. X5 olsun, içinde sen olsun Kız - Başka? Delikanlı - Hep bende kal, benim ol. Aldığım nefes ol, en güzel rüyam ol. Kız - Ama, ama. Delikanlı - Başımın sarhoşluğu ol. Sonbaharım, kışım, ilkbaharım, yazım ol demiyorum, sana. Dört mevsimi herkes yaşıyor zaten. Sen, benim beşinci mevsim olan “Aşk Mevsimim” ol. Kız - Bak beni önce şımartıyorsun sonrada tek kelimede harcıyorsun. Suç benim mi, senin mi? Delikanlı - Suç ne senin ne benim. Suç; bizsizliğin, uzaklığın. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|