|
Şiirler ve Yazılar Beğendiğimiz yada yazdığımız şiir ve yazıları burada paylaşabiliriz. |
Seçenekler | Stil |
12-08-2009, 13:04 | #1 |
Hayalİn Hayalİ 2
Sen varmışsın gibi Yaşıyorum hayatımı artık... Mesela uyanır uyanmaz İlk sana günaydın diyorum Kahvaltıda iki tabak koyuyorum masaya Önce senin çayını dolduruyorum İçmiyorsun , soğuyor... Biliyorum soğuk çay sevmezsin Ben hemen çayını tazeliyorum Hadi içsene , yine soğutuyorsun... Bak en sevdiğin börekten yaptım Peynir,yeşil zeytin , bal , tereyağ Yumurta yapmadım , sende sivilce yapıyor , biliyorsun Sonra aynanın karşısında saatlerce uğraşıyorsun Sahi sen seviyordun... Sana tereyağlı ballı ekmek yapayım Yer misin...? Dert etme şu kilonu , sana herşey yakışıyor Hem ne varmış kilon da , sen her halinle güzelsin Hadi acele et biraz sofrayı topluyacağım Daha balkondaki çiçekleri suluyacağım Onlar senin çiçeklerin , senin gibi nazlılar Sonra soluveriyorlar , çok üzülüyorum... Sahi birde bugün radyoyu tamire vericem Muhabbetin en koyu yerinde, cızırdayıp duruyor Akşama en sevdiğin proğram var birlikte dinleriz Ben çay demlerim... Gece hüznü demler içimize... Bakma yüzüme öyle ağlamıyorum Sigarayın dumanı kaçtı gözüme... Hem sen yine çoğaltın mı ne sigarayı Elinden hiç düşürmüyorsun... Doğru düzgün bir şey yemedin bile Hemen yaktın şu meleti yine Ciğerlerine yazık ,canına yazık Son zamanlarda daha sık öksürüyorsun... Hadi hadi sende git artık işine gücüne bak... Akşama geç kalma olur mu..? Sonra bütün gece seni bekliyor Pencere önünde sabahlıyorum... Nedense elim kolum kalmıyor Bir kırgınlık çöktü üstüme... Evet biliyorum hayal , yalnızca hayal Olsun ben bu hayalle yaşıyacağım... Hayalim , rüyama gel olur mu...? Yoruldum sensizlikten Birazdan içiri girip Seni uyuyacağım... alıntı |
|
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|