sonforum.org

Anasayfa Facebook Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   sonforum.org > SPOR > Türk ve Dünya Futbolu
Kayıt ol Google Üye Listesi Market Girişi

Türk ve Dünya Futbolu Dünya futbolu ilgili haber ve yorumlar.Türk milli takımımız,dünya ve avrupa kupaları

Yeni Konu aç  Cevapla
Seçenekler Stil
Okunmamış 09-25-2009, 14:31   #1
Kullanıcı Adı
Melancholy
Thumbs up Selim Soydan'dan Rijkaard itirafı

Fenerbahçe Kulübü’nün önde gelen isimlerinden Selim Soydan, ezeli rakip Galatasaray’ın Fenerbahçe’den en büyük farkının Rijkaard olduğunu söyledi.

Selim Soydan, Galatasaray’ın Fenerbahçe’den en büyük farkının Rijkaard olduğunu söyledi.

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’na katılan Soydan, “Yönetici olsaydım, Rijkaard mı Daum mu diye sorduklarında hiç düşünmeden Rijkaard’ı alırdım” dedi.

İşte Selim Soydan’ın açıklamaları:

F.BAHÇE, G.SARAY’IN GERİSİNDE
Fenerbahçe’nin futbolu tatmin etmiyor. Ama sonuçlar çok iyi… Fenerbahçe takım oyunu olarak Galatasaray’dan çok geride

ARDA G.SARAY’DAN KOPARMAK MÜMKÜN DEĞİL
Arda, Galatasaray’dan çok zor ayrılır. Bu konumda Arda’yı Galatasaray’dan koparmak mümkün değil

RIJKAARD, G.SARAY’IN EN BÜYÜK FARKI
Galatasaray’ın Fenerbahçe’den en büyük farkı teknik direktör farkı. Rijkaard, takım oyununu Galatasaray’dan daha iyi oynuyor. Galatasaray’ın standardı var, her maçta aynı kalitedeler. Biz de galibiyet için bireysel oyuncuların günlük performansı önemli…

KAZIM’IN GELECEĞİ ÇOK SIKINTILI
Colin Kazım için önümüzdeki dönemi çok sıkıntılı görüyorum. Ona yanlışlarını anlatmaları gerekir. Yoksa çok çabuk kaybolur, gider.

CARLOS, MİSYONUNU TAMAMLADI
Roberto Carlos, transferi son derece doğruydu. Fenerbahçe’ye çok büyük katkıları oldu; ama bu yıl o iş bitti. Futbol hayatının sonuna geldi.

M.TOPUZ’UN FENERBAHÇE’YE ALIŞMASI GEREKİR
Mehmet Topuz çok iyi bir oyuncu. Ama uyum sürecini atlaması için zamana ihtiyacı var. Çünkü Fenerbahçe’de maç içerisinde bir futbolcuya 10 tane top gelmez. 3-5 tane gelir. Bu 3 topu iyi kullanamazsan başarılı olamazsın.

DAUM’LA FUTBOLCU İLİŞKİLERİ SORUNLU
Fenerbahçe’de futbolcu-teknik heyet ilişkilerinde sorun var. Galatasaray’da inanç, güven ve takım ruhu var. Fenerbahçe’de bu bütünlük tam yok. En azından Galatasaray kadar yok.

YÖNETİCİ OLSAYDIM RIJKAARD’I ALIRDIM

Ben Fenerbahçe’nin yönetici olsam “Daum mu Rijkaard mı (?)” deseler hemen Rijkaard derim. Daum’u düşünmem bile… Zaten Fenerbahçeliler bu gerçeği biliyor, ondan sinirleniyor. “Niye benim takımım oynayamıyor dendiği zaman Galatasaray’ı baz alıyorlar ve mutsuz oluyorlar”

ASIL BAŞARI AVRUPA’DADIR
Fenerbahçe nasıl olsa ligde şampiyon olur, defalarca oldu, yine olur, ama asıl olan Avrupa’daki başarıdır. Her Fenerbahçelinin bunu istemesi doğal bir haktır.

DERBİYE KADAR 9’DA 9 YAPAMAZLAR
10. haftaya kadar Fenerbahçe’de Galatasaray’da puan kaybeder. Çünkü her maç zorlaşacak. Bütün takımlar ben nagmağlub yeneyim diye sahaya çıkacaklar.
Derbide ne olacağı hiç belli olmaz. Fikir yürütemeyiz. Günlük performansa bağlıyız. Ayrıca derbi de sonuç ne olursa olsun, lig bitmez. Zirvede Galatasaray ve Fenerbahçe yalnızlaşıyorlar. Diğer takımların onları yakalaması zor.

BEŞİKTAŞ’IN SORUNU ŞANSSIZLIK
Beşiktaş takımı gol sıkıntısı çekiyor. Gol çok önemlidir. Çok iyi oynamak iyi, ama gol atarsanız kazanırsınız. Mustafa Denizli büyük bir şanssızlık yaşıyor. İyi oynatıyor, ama gol atamıyorlar. Olmuyor. Gol sorununu çözmesi gerekiyor. Beşiktaşlı futbolcu eyvah gol atamıyorum diye sahaya çıkıyor. Bu büyük bir baskı oluşturuyor.

internetspor
Melancholy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sonforum'un önerileri

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)