![]() |
|
Komik Yazılar,Fıkralar ve Hikayeler Komik yazıları burada paylaşabiliriz |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
![]() Ahmet Mete Isikara'nin telesekreterine birakilan mesajlardan secmeler...
***************************************** biiip Sayin Isikara, karim depremden cok korkuyor.. Yataktan cikmiyor.. Ustelik yalniz da yatamiyor.. Isten her eve donusum de onu yatakta baska bir erkekle sarmas dolas buluyorum.. Acaba diyorum ben boynuzlaniyorum muyum? Geyikler depremi onceden hissederler mi abi? ****************************************** biiip Sayin Mete abicim.. Ben 18'ine yeni girmis bir erkegim. Ustunuze afiyet aletsel buyuklugum cok kucuk.. Ya kadinlar benimle dalga gecerse? Ya bu dalgalar Tsunami seklinde olursa? ***************************************** biiip Hocam bizim kari dun aksamda yemegi yakinca iyice suyu isindi. Acaba bu sudaki isinma, ailemizde yasanacak bir depremin habercisi olabilir mi? Ben bu kariyi doversen enkazini kaldirmaya AKUT gelir mi? ******************************************* biiip Sevgili Ahmet Bey.. Gunlerdir sokakta yatmaktan karimla cinsel hayatimiz enkaz altinda. Tekrar merkez ussu yatak odamiz olan depremler yapabilmemiz için Konya'ya tasinmak istiyoruz. Sizin oralarda tanidiginiz bir emlakci var mi diyecektik.. ******************************************** biiip Isikara hocam, deprem korkusuna yillardir oturdugum evimi sattim. Kiydim paraya, daha saglam bir ev aldim. Yerlestigimin haftasi alt kat komsumun homo oldugunu ogrendim. Bu durumda benim ev tekerlek ustu oluyor. Ev surekli sallaniyormus gibi hissediyorum. Tasinsam mi? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|